עבור לתוכן

איך פועלות מכוניות קופצות? (הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

אהלן!

כבר תקופה שאני מנסה לחשוב מאחורי ההגיון של מנגנון הקפיצה במכוניות מקפצות כמו שיש כאן

משהו יודע איך זה עובד?

פורסם

זה פועל על לחץ אוויר.

במתלים של המכונית מתקינים בוכנה, הבוכנה פועלת על לחץ אוויר, כאשר אתה מזרים לה אוויר במהירות גבוהה היא תדחף כלפי חוץ בעוצמה גבוהה מאוד.

כדי ליצור את הלחץ הזה, מתקינים קומפרסור גדול, הוא יוצר לחץ מאוד גדול של אוויר, וכאשר אתה לוחץ על כפתור, הוא מזריק את כל האוויר במהירות גבוהה מאוד לתוך הבוכנה, זה מפעיל לחץ על הגלגל שהבוכנה נמצאת בצד שלו, והמכונית נזרקת למעלה מהמהירות.

לפעמים גם אתה יכול לראות מכוניות שמנמיכים ומגביהים אותן, זה על אותו עיקרון, אם אתה רוצה להנמיך, אתה משחרר לחץ מהבוכנה, אם אתה רוצה להרים, אתה ממלא אותה באוויר.

אם לא הבנת עדיין ויש לך עוד שאלות, תשאל :)

פורסם
  • מחבר

חוקי בארצנו? :hat:

פורסם

יש משהו חוקי בארצנו ? :D

זה לא חוקי, מפני שזה נחשב שינוי במרכב הרכב.

דבר שנחשב חוקי בארץ(נדיר), זה דבר שמגיע עם הרכב מהחברה וכתוב ברשיון שלו, אבל יש גם דברים שאפשר לקבל עלייהם אישורים, או שיש להם תו תקן (אגזוז סברינג למשל).

פורסם
  • מחבר

דווקא היה מגניב לקפוץ ברמזור :jump:

פורסם

סתם דבר לא בריא.

הייתי מוכן לקבל את זה שזה לא חוקי, אבל שדברים אחרים כן יהיו חוקיים :)

פורסם

ממש מקשים בארץ על כל דבר. בארה"ב אתה יכול לבנות מכונית from scrach אצלך בחדר (סוג של מודינג :silly:)

ולהעביר אותו טסט.

אפילו לצבוע את האוטו בצבע אחר לא נותנים.

פורסם

אני באמת לא מבין את התרבות של המכוניות הקופצות(או את הרעיון).

פורסם

אני באמת לא מבין את התרבות של המכוניות הקופצות(או את הרעיון).

זה פשוט סתם.

לא בריא לגוף ולרכב.

מפרק לך את כל הרכב, אם תעשה את זה בתדירות גבוהה, אחרי חודש שאתה משתולל עם זה, תתן קיק אתה נשאר עם ההגה ביד על הכביד.

פותח הדיון:

אנשים עושים את זה בד"כ בסרן האחורי, כדי לעשות "עמידת ידים", אתה משחרר את כל הלחץ כשאתה נוסע מהר, הרכב יורד, ואז אתה נותן מכה, הרכב עולה למעלה, ואנשים מתחרים, כמה זמן משאירים את הרכב על 2 הגלגלים הקדמיים (:

פורסם
  • מחבר

זה פשוט סתם.

לא בריא לגוף ולרכב.

מפרק לך את כל הרכב, אם תעשה את זה בתדירות גבוהה, אחרי חודש שאתה משתולל עם זה, תתן קיק אתה נשאר עם ההגה ביד על הכביד.

פותח הדיון:

אנשים עושים את זה בד"כ בסרן האחורי, כדי לעשות "עמידת ידים", אתה משחרר את כל הלחץ כשאתה נוסע מהר, הרכב יורד, ואז אתה נותן מכה, הרכב עולה למעלה, ואנשים מתחרים, כמה זמן משאירים את הרכב על 2 הגלגלים הקדמיים (:

עושה חשק לשבור את כל הקופות חסכון של המשפחה ולטוס ישר ל-LA ולקנות אחת כזאת!

פורסם

פרקטי לשימוש יום יומי זה לא...

מידי פעם לתת איזו הקפצה כזאת זה נחמד (כמו שלא כל בוקר מושכים הילוך או עושים "ח'רקה")

אבל כמו שאמרו דבר כזה לא יגיע לארץ הקודש...

פורסם

עושה חשק לשבור את כל הקופות חסכון של המשפחה ולטוס ישר ל-LA ולקנות אחת כזאת!

חחח נכון, זה באמת כיף.

זה ממש כיף להיות ברכב, כשעושים בו עמידת ידים, אתה מרגיש כאילו אתה בספינת שודדי ים בסופר-לנד :)

ד"א, במצבים מסויימים זה יכול לעזור לביצועים, כשאתה נוסע מהר, אתה יכול להנמיך קצת את הרכב, וזה ישפר את הביצועים שלו.

אנשים משלמים הרבה מאוד כסף על קיטים של הנמכה קבועה לרכבים שלהם, פה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ;)

אתה יכול לשמוע פה את הרעש של האוויר.

http://www.youtube.com/watch?v=43f5NxpNB2M

חחחחחח זה סרטון מצחיק ! ^^ :D

יש איזה סרטון שראיתי שמישהו עושה "עמידת ידים" כמו שאמרתי, אני אמצא ואראה לך.

פורסם
  • מחבר

הסרטו השני אדיר!

להיט המערכת הזאת!

פורסם

אחד הדברים הכי פלסטיניים שראיתי מזה הרבה זמן.

פורסם

אחד הדברים הכי פלסטיניים שראיתי מזה הרבה זמן.

יש אנשים שעושים את זה בסטייל...

לא כמו בסרטון ההוא :D

תחשוב איזה חזק זה היה אם היית עוצר את הרכב, מוריד אותו לרצפה, סוגר את הדלת, וכשהיית נועל אותו, הוא היה עולה בחזרה :)

ד"א, גולף נדירה ביופיה(למרות שיש מה לשפר ;) ) ^^^ !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים