פורסם 2011 בינואר 2014 שנים נעקצתם לאחרונה? אולי זאת שושנת יריחוhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4016665,00.htmlמה אתם אומרים? ראיתי את הצלקות והן אכן מכוערותאני אישית לא נעקצתי
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים נעקצתי בלחי לפני כשנה... עד היום יש לי מין כתם עגול במקום העקיצה. ללא ספק דבר מגעיל.
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים עכשיו ראיתי תמונות. מזה הדבר האיום הזה @_@עכשיו אני אהיה פרנואידי על כל יתוש שאני אראה.
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים אמא שלי נעקצה לפני כמה שנים, האמת? הצלקת שלה יצאה בצורה נורמלית עוד (אם כבר צלקת אז לפחות...) אבל בגלל שהיא תפסה את זה יחסית בזמן והשתמשה בתרופות אז הצלקת די לא בולטת
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים עכשיו ראיתי תמונות. מזה הדבר האיום הזה @_@עכשיו אני אהיה פרנואידי על כל יתוש שאני אראה.אז זהו שלא תראה, דבר ראשון זה לא יתוש אלא זבוב מאוד קטן שהסיכוי שתצליח לראות אותו שואף לאפס (אבל העקיצה שלו הרבה יותר כואבת).וכל אלו שמפחדים אל תשנו על הרצפה הזבוב הזה לא יכול לעוף אלא הוא קופץ לגובה של 30ס"מ +-, ככה שבמקרה הכי גרוע תקבלו עקיצה ברגל, וברגע שאתם חוששים שנעקצתם תלכו לרופא כמה שיותר מהר עם תתחילו את הטיפול בזמן אז לא תשאר צלקת והפצע לא יגדל להיות מאוד "רע".
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים מחבר כתוב שםאנשים נעקצו עשרות פעמים, עם 40-30 נגעים בגוףאו שהם סתם מנפחים או שמדובר באנשים שישנים על הרצפה/אדמה
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים כתוב שםאנשים נעקצו עשרות פעמים, עם 40-30 נגעים בגוףאו שהם סתם מנפחים או שמדובר באנשים שישנים על הרצפה/אדמהזבוב אחד יכול לעקוץ כמה פעמים ובכך לגרום כמה נגעים, 30-40 נגעם נשמע לי משהו שהם ניפחו אלא עם כן אותם אלו שנעקצו היום באיזור שבו אותם זבובי חול מאוד נפוצים והם פשוט נעקצו ע"י כמה זבובים שונים בזמן מאוד קצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.