עבור לתוכן

קורס 1700 בבה"ד 7?

Featured Replies

פורסם

צהרים טובים חברים,

סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... ::)

ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית.

יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?

פורסם
  • מחבר

באמת אף אחד? ???

פורסם

בה"ד 7 שייך לחיל התקשוב (ההכשרות מתבצעות שם), קורס/מקצוע 1700 אין לי מושג

תנסה לבדוק פה אם יש יותר מידע

https://www.aka.idf.il/MAIN/giyus/Default.aspx

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

[move]ותמחק גם את זה....[/move]

פורסם

אז ככה, סיימתי טירונות 01 למאותגרי כושר ושלחו אותי ליחידה 5560, אמרו לי להתייצב בבסיס שלהבות ליד נס-ציונה, אמרו לי שזה איזה בסיס סודי והייתי רוצה לדעת עם מישהו יודע איזה קו אוטובוס מגיע לשם.

אני אשמח גם אם מישהו יגיד לי מה זה 5560, עדיף מישהו שהיה שם, אמרו לי שזאת יחידה שקשורה לפיתוח מיקרוגלים חדשים וסודיים למטבחי שדה של צה"ל, שזה מאוד מתאים לי, אני לא מוצא שום מידע באינטרנט והמפקד אמר לי "שפרטים ימסרו רק אחרי התייצבות בבסיס והשלמת סיווג בטחוני" אבל אני חייב לדעת יותר פרטים - כי אם זה משהו דפוק אני צריך לדעת מראש כדי לעשות להם בלגנים, לא להתפנות וכו'.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תגידו, מה לעזאזל מלמדים היום מגויסים?! אותי הפחידו עוד בטירונות שלא להגיד אפילו את מספר הגדוד המחורבן שלי אלא רק את השם שלו ושדיר-בלק לספר איפה אנחנו מוצבים "כי אז האויב ידע לבנות תמונת מצב של פריסת הכוחות של צה"ל".

פורסם

היום אתה מוצא תמונות של טייסים,חמלים,מפות, משימות, פריסת כוחות וכו בפייסבוק.

וכל שני וחמישי עושים סיבוב על הויזה של הרמטכ"ל

וכמובן לפי דיווחים זרים ניתן למצוא בכל חור חיילים שהיו בבור בקרייה שיספרו לך מה הדרך הפשוטה ביותר להגניבל שם PSP או מה בדיוק עושים שם

פורסם

[move]ותמחק גם את זה....[/move]

אם זה מכוון אליי אז סלח לי אתה ליצן, אני מזמין אותך להריץ חיפוש בגוגל על "בה"ד 7"

פורסם

היום אתה מוצא תמונות של טייסים,חמלים,מפות, משימות, פריסת כוחות וכו בפייסבוק.

וכל שני וחמישי עושים סיבוב על הויזה של הרמטכ"ל

וכמובן לפי דיווחים זרים ניתן למצוא בכל חור חיילים שהיו בבור בקרייה שיספרו לך מה הדרך הפשוטה ביותר להגניבל שם PSP או מה בדיוק עושים שם

וזה אומר שמותר לו לכתוב מספר קורסים ומשמעותם כאן בפורום?

ד"א, ניתן למצוא בכל חור חיילים שמספרים סיפורי סבתא. שותפי סוד וחיילים ביחידות מובחרות באמת לרוב לא מסתובבים ומלהגים סיפורי "גבורה".

פורסם

נהפוך הוא ידידי אני מצדד בך!

אינני דיברתי על יוצאי יחדיות קרביות, דיברתי על אלה המשרתים בנקודות מפתח בקריה ובבסיסים סודיים ואחר כך מספרים דברים בדיעבד, בדיוק מאותה סיבה שיש מפות של פריסת כוחות בפייסבוק, לא בשביל לפגוע במדינה אלא מבורות וטיפשות, לא כל חייל מפנים את הצבא כצבא אלא כעוד כמה שנים של בית ספר

פורסם

אני בבה"ד 7 ארבעה חודשים בערך ולא שמעתי על "קורס 1700"...

בכל מקרה, אם למדת אלקטרוניקה בתיכון והאחראית אמרה לך שמדובר בקורס שעוסק בזה, רוב הסיכויים שזה קורס טמ"מ- הקורס ברמה הגבוהה ביותר שיש לבה"ד הזה להציע (חפש בגוגל טמ"מ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים