עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד AMD

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכולם ..אז ככה שאלה.......מי מביין השניים יותר חזק למשחקים !!

מעבד AMD Phenom II x4 965 Box

הוא

AMD Phenom II X6 1055T Socket AM3 Box

בעיקרון יש לי כרטיס מסך Radeon HD 5850 asus1G DDR5

4G RAM :s05:

פורסם

משחקים כמעט שלא מושפעים מהמעבד.

ברגע שיהיה לך מעבד "חזק מספיק" אתה לא תרגיש שום הבדל כשאתה משחק מול המחשב. מה שנשאר הוא לדעת מה זה "חזק מספיק".

היום כל מעבד משולש ליבה ומעלה יכולים לדחוף כל משחק. אתלונים 640 או 450 מצויינים למשחקים (וגם מקביליהם מאינטל רק שאלה יקרים יותר). גם הפנומים המרובעים מצויינים ובמחיר סביר.

אני מציע לך אתלון 640 ב500 ש"ח

אם אתה רוצה מעבד יותר חזק אז פנום X4 955

אתה יכול כמובן לבחור את השניים שהצעת, רק שתשלם יותר והעיניים שלך לא ירגישו שום הבדל.

אגב, השימוש העיקרי של משושי הליבה הוא לאו דווקא משחקים. אלה נועדו למשימות שיודעות לנצל את כל הליבות (שש במספר). רוב המשחקים היום לא מנצלים יותר מ-3 ליבות.

פורסם
  • מחבר

הוספתה לי ידע וחסכתה לי כסף!! אבל שניה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד. כך למשל את ה640 המיהרות שלך זה 2.8 } וכך למשל את ה965 מהירות 3.4}

וגם המטמון שלו זה 6144................ אז ככה מהירות וזיכרון זה לא דברים שמשפים? למשחקים ועוד משהו האם הכרטיס 5850 יריץ היום משחקים חזקים?

פורסם

קודם כל ה-640 הוא 3.0GHz ולא 2.8

שנית, כל דבר משפיע, מהירות משפיעה יותר מאשר זכרון מטמון אבל במשחקים אתה לא תראה השפעה גדולה על התוצאה הסופית.

ראה כאן דוגמה להשפעת מעבד. תוכל לשים לב שהחל מהליבה השלישית כמעט שאין תוספת ביצועים ומה שבטוח שהעיניים שלך לא ירגישו הבדלים.

http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7945&pageid=7703

שוב ושוב - עבור משחקים כרטיס המסך הוא החשוב יותר. המעבד חשוב פחות.

פורסם
  • מחבר

וואלה צודק ממש תודה אבל שאלה איך הכרטיס ה5850 יחזיק היום משחקים?אפילו כבדים

פורסם

זו שאלה לפורום כרטיסי מסך.

ואם אתה מעוניין להמשיך בדיון זה-

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום, אחרת הדיון ינעל.

בקישור תמצא הסבר כיצד לערוך כותרת ומה כותרת צריכה לכלול בשביל להיות אינפורמטיבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים