עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

I WANT DOLLARS!

ילה שיכנעת אותי, נפתח נושא RAGE שם (מנוסח בצורה בוגרת חח).

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אל תחשבו שאני כזה מתומתם ורוצה לשלם מחירים מופרזים באירו! פשות לא נראה לי שנוכל לעשות משהו. :bash: זה רק פסימיות

פורסם

מה ש EA עושים זה שוד.

ניסיתי לבדוק עם VPN, לא רק שהמחירים ביורו הם גם גבוהים יותר מהמחירים של האיחוד האירופי.

זה לא שאנחנו מועברים לחנות של האיחוד האירופי, זו חנות אחרת שמיועדת לשאר המדינות בעולם שהמחירים בה גבוהים בהרבה. אפשר לראות את הקוד של האיזור שהוא מעביר אותך וזה לא אותו קוד שיש באירופה.

זה מאשר שלא מדובר בחנות של האיחוד האירופי ולכן אין סיבה שיהיה שימוש ביורו. לא משנה מה תגידו יורו הוא מטבע של האיחוד האירופי ואין לו מקום בחנות שאינה קשורה לאיחוד האירופי.

פורסם
  • מחבר

זה שאנחנו צודקים, ליתר דיוק אתה צודק. לא ממש משנה. שוד או לא הם לא מתכוונים לשנות את זה לדעתי. =\

פורסם

מה ש EA עושים זה שוד.

ניסיתי לבדוק עם VPN, לא רק שהמחירים ביורו הם גם גבוהים יותר מהמחירים של האיחוד האירופי.

זה לא שאנחנו מועברים לחנות של האיחוד האירופי, זו חנות אחרת שמיועדת לשאר המדינות בעולם שהמחירים בה גבוהים בהרבה. אפשר לראות את הקוד של האיזור שהוא מעביר אותך וזה לא אותו קוד שיש באירופה.

זה מאשר שלא מדובר בחנות של האיחוד האירופי ולכן אין סיבה שיהיה שימוש ביורו. לא משנה מה תגידו יורו הוא מטבע של האיחוד האירופי ואין לו מקום בחנות שאינה קשורה לאיחוד האירופי.

אני אתך! אני כמוך לא מקבל משכורת באירו ולא בא לי לשלם מחיר מופרז באירו!

פורסם

עזוב מחיר מופרז ביורו, הם גם יותר גבוהים מהמחירים שיש במדינות שבאמת משתמשות ביורו!אם יפעילו עליהם לחץ הם ישנו את זה. כמו שאמרו בסרטון הזה, תפסיקו להיות כוסיות ותתחילו להילחם בזיוני תחת של החברות האלה.

לא מספיק הם מונעים מאיתנו לקנות מ STEAM הם גם דורשים מאיתנו לקנות במחירים שיותר גבוהים ממחיר של עותק פיזי.

פורסם

השאיפה היום של חברות ביזיוניות כמו EA ואקטיביזן היא למכור משחק מחשב במחיר של 90$ ומעלה

איך עושים את זה? פשוט..

60$ משחק+ DLC 15$ כפול 2 עכשיו הם מנסים גם להרוויח על פערי שערים של מטבע חוץ

לא להאמין!

פורסם
  • מחבר

אם למישהו יש חשק לנסח כזאת הודעה, אני בפנים. ;)

פורסם

הודעות מנוסחות זה יפה, עשרות/מאות הודעות זעם זה פשוט יותר ויעיל באותה המידה, במיוחד שיש תמיכה מהרבה מדינות אחרות בעולם.

פורסם

אוי הנאיביות...

פורסם

Future server moderators: Auto-kill or kick any players using exclusive content.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1405748-future-server-moderators-auto-kill-kick-any-players-using-exclusive-content.html

מה דעתכם על הרעיון?

לפי דעתי זה מה שיקרה .. אני לא חושב שזה מעניש את השחקנים, זה פשוט מכריח את כולם לשחק עם אותו ציוד .

כמו שהיום בהרבה שרתים ב MW2 לדוגמא, מעיפים אנשים שמשתמשים בנשקים שידועים כגרומי חוסר יציבות.

מי שקנה לפני שישחק איתם ב Single

פורסם

למי שהאמין למנהלים של EA בהשקה של Origin שלא מדובר בתחרות ישירה מול סטים ודומיה צר לי לאכזב...

BioWare clarifies SWTOR exclusivity on Origins

ואני אומר שזו רק ההתחלה.

בנוגע ל BF3 אני לא מתכוון לשחק אותו באמצעות ORIGIN

למה? כי שפני נסיון לפלטפורמה החדשה שלהם אני לא רוצה להיות, טוב לי עם סטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים