עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

כמעט בוודאות שהגירסה שתימכר באם תהיה קניה קבוצתית תהיה הגירסה הרגילה.

לא LE

בקצב שאנשים מזמינים פה עותק דיגיטלי אני לא בטוח שקניה קבוצתית תהיה רלבנטית

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אפשר להביא חבר'ה מפורום אחר לקנייה. שהרי כל אחד רוצה לרכוש בכמה שיותר זול ( ויש רבים שרוצים את הקופסא עצמה ) .

נראה איך זה יזרום.

אבל מדוע לא את LE ? זה קשור לכמות אנשים בקנייה או דבר אחר?

ואתה ממלא תרכוש רק את הגירסה הרגילה?

פורסם

הם עשו שמי שרוצה DLE חייב לקנות מ ORIGIN, לא ניראה לי שיש פה מישהו שמשוגע מספיק בשביל לשלם 250 שקל למשחק שעולה 190 שקל :P

כרגע האפשרותיות הכי טובות שיש זה ZAVVI ו GAME.

ב ZAVVI זה יוצא משהו כמו 165 שקל אבל המשלוח שלהם נוראי (אני המנתי והמשחקים הגיעו אחרי חודש+, למרות שחלק מזה זה גם דואר ישראל הדפוק).

ב GAME זה 195 שקל אבל כולל גם את הבונוס של הנשקים (אחד DAY 1 והשני רק למי שמזמין מהם במוקמת שזה חרא), המשלוח שלהם יותר שפוי.

סיימון אתה בטוח שאין אפשרות להביא LE? כי ההפרש במחיר קטן וכל מי שיקנה את המשחק ירצה את ה 4 מפות האלה.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאם לא יהיה בסטים את ה-LE אני אזמין דרך GAME. המחיר אצלם יוצא קטן פחות מ-200 שקל עם משלוח וזה עדיין LE.

פורסם

אני מניח שאם לא יהיה בסטים את ה-LE אני אזמין דרך GAME. המחיר אצלם יוצא קטן פחות מ-200 שקל עם משלוח וזה עדיין LE.

זה כבר בטוח שזה לא יהיה בסטים לא?

סימון אתה חושב שאין פה מספיק אנשים שמחכים לביקורות קודם? לא אכפת לי כמה מדהים המשחק נראה, אני לא חוזר על טעות יותר מפעם אחת.

פורסם

^ אז אתה שוב עושה טעות, כי הביקורות של BC2 היו מעולות.

תחכה לבטא וראה מה שחקנים מגיבים.

חוץ מזה , BC2 משחק טוב -זה שהוא פחות מ-BF2 - לא עושה אותו לטעות.

פורסם

ניראה לי שהוא מדבר על COD.

במקרה של BF בדרך כלל בחודש הראשון המשחק לא עובד, ההבדל הוא שאתה יודע שהם יסדרו את זה בניגוד ל COD שעד עכשיו לא עובד כמו שצריך :pissed:

לא רואה סיבה למה לא להזמין מוקדם, חבל להפסיד את המפות הנוספות (והטובות) וזה לא שהמחיר ירד כל כך מהר. במקרה הכי גרוע חודש ראשון משחקים BF P4F עד שהם יסדרו הכל :lol:

נ.ב.

המשחק בסופו של דבר יגיע ל STEAM (כרגע יש ב GAMESPLANET ו D2D, המשחקים הקודמים היו בכל האתרים מהסוג הזה) אבל לא יהיה LE.

פורסם

היה לי רק בעיית התנתקות מהשרת, חבילת גיימר פתר את הבעיה.

אני רוצה LE בדיסק :pissed:

פורסם

לא רציתי להזכיר שמות אבל כמובן דיברתי על המולטי של MW2 וBO.

מBC2 נהניתי ואני עדין נכנס מדי פעם להתרענן בויאטנם, אין ספק שבאטלפילד 2 משחק יותר טוב, אני אפילו משחק בו יומיום.

פורסם
  • מחבר

אז הם באמת יעשו שה-LE בהורדה דיגיטלית יהיה רק ב-ORIGIN? =\

פורסם

כרגע , ככה זה נראה , הLE להורדה דיגיטלית הוא דרך האוריג'ין בלבד.

פורסם

לא מבין מה יש לכם נגד ORIGIN, חוץ מהמחיר המופרז ביורו אני לא רואה עם זה בעיה. אני גם לעדיף דיגיטלי, עותק פיזי מעלה אבק, הדיסק בשלב מסויים מפסיק לעבוד, במשחקים של EA הרבה פעמים חובה להכניס את הדיסק כשמשחקים (זה הכי חרא), הדיסק יכול לכת לאיבוד שזה גם חרא והדבר הכי חשוב זה שלא צריך לדאוג מה יקרה עם דואר ישראל :bash:

זה לא שהם עושים משהו כמו THE WITCHER 2, ישלחו לכם אריזה בשקל עם איזה נייר צבעוני בפנים ודיסק :nixweiss:

פורסם

Dima67

זה האתר הכי זול שנמצא כרגע? 150 שח בערך( ללא משלוח ) -זה מחיר סבבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים