עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

לי יש I7 920 אבל לא ליד המחשב הספציפי כדי לבדוק, אני אגיע הביתה ואראה אם הHT מופעל אצלי או לא...

דרך אגב, זה לא המשחק הראשון שביטול הHT עשה פלאים בשיפור יציבות פריימים....

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם אצלי HT מופעל (אומנם דור שני - 2600) אבל חבל לי לבטל כי אני משתמש הרבה במכונות ווירטואליות וחבל לי... (או שזה לא קשור...?!)

פורסם

פשוט זוועה.

אני על 80-120FPS במולטי וזה מרגיש כמו 20FPS, ממש המון Micro Stuttering!!

אני אנסה לבטל את הHT במעבד, נראה מה יוצא (זה לא מקרטע מקריאת דאטה כי המשחק רץ מרייד 0 של שני SSD).

פורסם

כנ"ל גם אצלי (רק עם SSD בודד), לכן תהיתי מאיפה יכולים להגיע הקרטועים הנ"ל. ברגע שהרצתי את המשחק בחלון ומקביל את ה Task Manager וראיתי שלא הראם ולא המעבד מגרדים אפילו את קצה גבול היכולת, הגעתי למסקנה ששווה לנסות את ביטול ה H.T.

פורסם

כולם מדברים על ביטל הH.T...אבל מצטער על הבורות מזה תורם ואיך עושים זאת ומה אני מרוויח ומפסיד כתוצאה מכך?

פורסם

ל2500 אין HT אז אין לך מה לדאוג. ;D

אוקי :xyxthumbs:

פורסם

תגידו הוספת עוד 4GB מעבר ל4GB של זיכרון שיש לי ישפר את הביצועים במשחק?

פורסם

^^

לא...בוודאות.

אלא אם כן אתה חש איטיות מסויימת וכבדות במחשב, אבל FPS זה בטוח לא מוסיף

פורסם

באמת חבל שקניתי 2600 ולא 2500 הא? :screwy:

פורסם

באמת חבל שקניתי 2600 ולא 2500 הא? :screwy:

אח שגיא, שגיא, תראה איך אנשים מרגישים בגללך. ;D

פורסם

ממש חפרפרת של אינטל.

פורסם

גם לכם הנשקים האוטומטיים יורים בלי הבחנה? אני מרים את האצבע מהעכבר וזה עדיין משחרר כמה כדורים.

ממש מעצבן.

אחרי המשימה עם דימה בפריז שנהרג חבר שלו ועדיין התפוצצה הפצצה אמרתי לעצמי - זה למה צריך להיות ג'ובניק.

פורסם

^^

לא...בוודאות.

אלא אם כן אתה חש איטיות מסויימת וכבדות במחשב, אבל FPS זה בטוח לא מוסיף

אוקי תודה, איטיות במחשב לא אבל משכן באינטרנט בהחלט! למרות שיש 12MB פשוט זה בלתי נסבל שאפילו אתרים ישראלים עולים לאחר כמה שניות! חרא של אינטרנט יש בארץ! בזיון!! אבל זה כבר דיון אחר..

פורסם

nucleo ו-Shako

כמה עלה לכם המשחק מ-GAME? כולל משלוח. ובאיזה דרך אשראי למיניהם או PAYPAL?

פורסם

nucleo ו-Shako

כמה עלה לכם המשחק מ-GAME? כולל משלוח. ובאיזה דרך אשראי למיניהם או PAYPAL?

הוא עולה 29.99 פאונד שזה 175 שקל ועוד 20 ש"ח דמי משלוח, ואתה משלם דרך כרטיס אשראי לא PAY PAL..

וזה חבילת ה Limited Edition: Physical Warfare Pack עם התוספות של הנשקים והמפות וכמובן מפת הKARKAND האהוב!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים