פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים לי יש I7 920 אבל לא ליד המחשב הספציפי כדי לבדוק, אני אגיע הביתה ואראה אם הHT מופעל אצלי או לא...דרך אגב, זה לא המשחק הראשון שביטול הHT עשה פלאים בשיפור יציבות פריימים....
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים גם אצלי HT מופעל (אומנם דור שני - 2600) אבל חבל לי לבטל כי אני משתמש הרבה במכונות ווירטואליות וחבל לי... (או שזה לא קשור...?!)
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים פשוט זוועה.אני על 80-120FPS במולטי וזה מרגיש כמו 20FPS, ממש המון Micro Stuttering!!אני אנסה לבטל את הHT במעבד, נראה מה יוצא (זה לא מקרטע מקריאת דאטה כי המשחק רץ מרייד 0 של שני SSD).
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים כנ"ל גם אצלי (רק עם SSD בודד), לכן תהיתי מאיפה יכולים להגיע הקרטועים הנ"ל. ברגע שהרצתי את המשחק בחלון ומקביל את ה Task Manager וראיתי שלא הראם ולא המעבד מגרדים אפילו את קצה גבול היכולת, הגעתי למסקנה ששווה לנסות את ביטול ה H.T.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים כולם מדברים על ביטל הH.T...אבל מצטער על הבורות מזה תורם ואיך עושים זאת ומה אני מרוויח ומפסיד כתוצאה מכך?
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים ^^לא...בוודאות.אלא אם כן אתה חש איטיות מסויימת וכבדות במחשב, אבל FPS זה בטוח לא מוסיף
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים באמת חבל שקניתי 2600 ולא 2500 הא? אח שגיא, שגיא, תראה איך אנשים מרגישים בגללך. ;D
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים גם לכם הנשקים האוטומטיים יורים בלי הבחנה? אני מרים את האצבע מהעכבר וזה עדיין משחרר כמה כדורים.ממש מעצבן.אחרי המשימה עם דימה בפריז שנהרג חבר שלו ועדיין התפוצצה הפצצה אמרתי לעצמי - זה למה צריך להיות ג'ובניק.
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים ^^לא...בוודאות.אלא אם כן אתה חש איטיות מסויימת וכבדות במחשב, אבל FPS זה בטוח לא מוסיףאוקי תודה, איטיות במחשב לא אבל משכן באינטרנט בהחלט! למרות שיש 12MB פשוט זה בלתי נסבל שאפילו אתרים ישראלים עולים לאחר כמה שניות! חרא של אינטרנט יש בארץ! בזיון!! אבל זה כבר דיון אחר..
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים nucleo ו-Shakoכמה עלה לכם המשחק מ-GAME? כולל משלוח. ובאיזה דרך אשראי למיניהם או PAYPAL?
פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים nucleo ו-Shakoכמה עלה לכם המשחק מ-GAME? כולל משלוח. ובאיזה דרך אשראי למיניהם או PAYPAL?הוא עולה 29.99 פאונד שזה 175 שקל ועוד 20 ש"ח דמי משלוח, ואתה משלם דרך כרטיס אשראי לא PAY PAL..וזה חבילת ה Limited Edition: Physical Warfare Pack עם התוספות של הנשקים והמפות וכמובן מפת הKARKAND האהוב!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.