עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי אתמול ב SHOPTO , אפשר להזמין מהם RETAIL LIMITED EDITION ב 220 שקל כולל משלוח.

הרבה יותר טוב מהמחירים בארץ.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ב-Game.co.uk זול יותר.. אם כי הזמנתי מהם וזה עדיין לא נשלח אז אולי זה יתרון ל-Shopto.

פורסם

shopto כבר שלחו?

גם אני הזמנתי מgame

אגב, מסתבר שלחבר שלי היה עדיין את השרת TS3 שלו אבל גרמתי לו לבטל אותו אחרי שאמרתי לו שהוא משלם שלוש דולר יותר מידי (:

פורסם

כל מי שעדיין לא התקין את המשחק.. האם אתם יכולים להכנס לBattlelog ?

פורסם

המחירים בארץ גבוהים.

250-270 ש"ח לגירסה הרגילה לא שווה בכלל.

מי שהזמין מאנגליה מהחנויות המובחרות קנה את המשחק בגירסת לימיטד אודישן ויחכה כמה ימים כדי לקבל עותק פיסי חוקי להדרין.

אין יותר טוב מזה לדעתי.

פורסם

ב-Game.co.uk זול יותר.. אם כי הזמנתי מהם וזה עדיין לא נשלח אז אולי זה יתרון ל-Shopto.

כמה עלה ?

פורסם

כל מי שעדיין לא התקין את המשחק.. האם אתם יכולים להכנס לBattlelog ?

Your account is not allowed to login

כמה עלה ?

198 ש"ח כולל משלוח

פורסם

^סבבי.

פורסם

נוקלאו

לפי gmail-il הם שלחו לפני כמה ימים.

ואני כלל לא רואה סיבה לשלם בכלל בשביל TS, יש הרבה שרתים חינמיים. אתה לא זוכר את ה-TS שהיה פעם? היה אחד שהחזיק הרבה זמן ומעולם לא עשה לנו בעיות.

פורסם

נוקלאו

לפי gmail-il הם שלחו לפני כמה ימים.

ואני כלל לא רואה סיבה לשלם בכלל בשביל TS, יש הרבה שרתים חינמיים. אתה לא זוכר את ה-TS שהיה פעם? היה אחד שהחזיק הרבה זמן ומעולם לא עשה לנו בעיות.

הם רשמו שהם שלחו ביום ראשון , הדואר התחיל לעבוד בשני , נקווה שהיום - מחר זה יגיע.

פורסם

האמת שנזכרתי בו רק עכשיו שכתבת (:

בראש כל הזמן היה לי המוהק שקיבלנו עם השרת

פורסם

שוחחתי עם ארקדיה בנוגע לאנשים שעדיין רוצים לרכוש עותק פיסי של המשחק והוא מציע לחברים כאן :

----------------------------------------------------------------

העותק הרגיל יימכר לאנשים מהפורום במחיר 230 ש"ח והוא זמין במלאי.

הלימיטד אודישיין יימכר לאנשים מהפורום במחיר של 250 ש"ח והוא יהיה זמין ביום ראשון.

----------------------------------------------------------------

תתקשרו לחנות למי שרוצה להזמין 03-6205074

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

יש TS או לא? אם לא אז בואו ל 188.64.99.100

ישראלי, חינמי, ריק כמעט... לא שטיח אדום אבל נקודת מפגש לבינתיים :hi:

אני מחכה.

כינוי בORIGIN דרך-אגב HunterVee

פורסם

בונא המשחק נראה מדהים !!!

הערה חשובה למי שקנה סידי קי של המשחק בגרסה רוסית.

עם ה 5850 אפשר לשחק על מדיום בהגדרות? אמני כבר משתגע אנשים עם 5870 טוענים שהמשחק לא שחיק בהגדרות גבוהות.הוא עד כדי כך כבד או שהמנוע דפוק?

אפשר לפנות ל EA SUPPORT בצ'ט והם מחליפים את הסידי קי הרוסי בסידי קי אנגלי LIMITED EDITION !! שווה בדיקה מי שקנה...

זזתי לשחק :)

ה5850 מצליח להריץ את המשחק על הגדרות בינוניות?אנשים עם 5870 טוענים שעל הגדרות גבוהות המשחק לא זז...השאלה אם זה מנוע פשוט דפוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים