פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים כפי שציינתי כמה פעמיים מעניין אם הגרפיקה בסניגל (בתכלס נראת יותר טובה בטריילרים) מתעלה על המולטי או שמקבלים את אותה חבילה .הגראפיקה בסינגל נראית טוב יותר.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים אני יכול להגיד לך שב-XBOX הגראפיקה נראית כמו בטריילרים. זה אף פעם לא יכול להיות כי בטריילרים זה מה-PC .וידוע ההבדל . כנראה שאתה מאוד מאוד מופתע לטובה מכזאת גרפיקה לקונסולה ובהרבה יותר מהבטא . גם במולטי משחקים (זה ללא איכות HD )
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים המשחק נפרץ ל-XBOX? התאריך שחרור שלו זה -ב28 והיום ה-22 אז ככה ש.. תגיע לתשובה לבד rroonnii לא השוויתי אותו לטריילרים שיצאו של ה-PC ששם אין ספק שהמשחק נראה עוד יותר טוב, ואכן אני מאוד מופתע מגרפיקה שהם הצליחו להגיע להגיע אליה בקונסולה שהיא פשוט מדהימה. מה שכן ה-FPS יחסית נמוך אין לי דרך למדוד אבל לדעתי זה נע בין 20-30FPS.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים ^ באמת מוזר, בטח הוא שייך לאיזה קבוצה שהם יכולים לבדוק את כל המפות אנערף חח.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים כן זה מאותו אחד ,פירסמתי מה שנראה סביר לעין .. טוב זה רק לראות איך בנוי הסביבה כולה יש שם 9 שחקנים בשרת. אכן כנראה הוא לא מהפורצים .. אולי אחד מאלה *NEW* BF3 - Back to Karkand - Off-Screen Footage - EA Showcase Poland 8) שכחתי זה מהPC
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים מבחינת ה-SP, הBF3 הוא רמה אחרת לגמרי מ-BC2, BC2 היה משחק טוב ה-BF3 עד עכשיו מסתמן כמשחק מדהים.BF3 עולה עליו בכל פרמטר, פשוט הפתיע אותי לטובה באמת שלא ציפיתי למשחק כזה.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים עם כאלה שבחים אני עולה באמת אשחק ב-SP לראשונה. לראשונה? אני תמיד משחק בסינגל לפני המולטי כדי להרגיש את המשחק.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים חבל על הזמן! משחקים כאלה לא קונים בשביל SP COD 5 היה SP היחיד שסיימתי רק מכיוון שהיה שם COOP ושיחקתי יחד עם החבר שלי. שום SP אחר מ COD 4 ןעד BLOPS לא סיימתי או אפילו לא ניסיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.