עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

בטא זה חרטא,היו משחררים כלי בנצ'מארק והיו סוגרים לכולם את הפינה

• תגובות 4.2k
  • צפיות 374k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

BATTLEFIELD 3 BETA CASPIAN BORDER

פורסם

אני לא מבין על מה כל המהומה,מבחינה גרפית לפחות ממה שראיתי בסרטנים CRYSIS 2 נראה הרבה יותר יפה!והוא רץ אצלי עם 5850 על מקסימום ובצורה חלקה-אני לא רואה סיבה שהמשחק הזה לא ירוץ על אולטרה גם ב 5850, אלא אם כן המנוע עצמו דפוק.

פורסם

גרפיקה רק אחרי שתשחק ובעוד מפות .

תוכל להשוות FPS רק בסינגל כי המולטי כאן שונה מפות גדולות 64/32 שחקנים ופירוט רב יותר.

פורסם

theone89, רק תגיד מתי ואני יכול לסדר לך גם קראק, נסה לפרוץ איתו את היוזר החסום שלך בפורום.

זה בטא אתה לא מבין ? המשחק המלא יוצא רק בנובמבר, באמת שאני לא מבין תגובות כאלו עוד מילא עם זה היה משחק גמור לגמרי ואז באמת צריך לקנות את המשחק כדי לתמוך ביוצרים, אתה צריך להגיד תודה רבה לאלו שיושבים שעות על גבי שעות כדי לפרוץ משחקים, עם זה לא היה ככה סביר להניח שהרבה מאוד משחקים היום לא היו נראים אותו הדבר, במיוחד בקטע של האקים שבטח אתה מאלו שמאוד אוהבים לשחק נגד האקרים.

פורסם
  • מחבר

אנחנו צריכים להודות לאלו שפורצים משחקים? ואז הקהל שבאמת קונה משחקים נדפק עם DRM אידיוטי כמו ש-UBISOFT אוהבים לשים. כן, באמת תודה לכל אלו שפורצים. אתם רק משפרים את קהילת ה-PC GAMING. :kopfpatsch:

פורסם

אני לא מבין על מה כל המהומה,מבחינה גרפית לפחות ממה שראיתי בסרטנים CRYSIS 2 נראה הרבה יותר יפה!והוא רץ אצלי עם 5850 על מקסימום ובצורה חלקה-אני לא רואה סיבה שהמשחק הזה לא ירוץ על אולטרה גם ב 5850, אלא אם כן המנוע עצמו דפוק.

אצלי זה לא 100% חלק על מקסימום, אז אצלך?

פורסם

^

מה אתה אומר. והAA רק על X4 ?

כמה FPS ?(בתחילת המפה ) .

פורסם
  • מחבר

דרך אגב. לפחות בבטא שם החייל שלכם יהיה ה-ORIGIN ID. מבחינתי זה היה די באסה. מי שרוצה לשנות את ה-ORIGIN ID שלו ניתן לעשות את זה דרך הצ'אט של EA, אני שיניתי. D:

פורסם

^

ב29 היו הרבה לינקים. כרגע יש בטורנט -תעשה חיפוש.

רק על HIGH . אתה לא רואה שבמפה הפתוחה יש לו 30 37 FPS .

ומה יקרה במפה ענקית עם 64 שחקנים...

כן אבל המעבד שלי באוברקלוק יותר גבוה משלו וגם הכרטיס מסך באוברקלוק..

חוץ מזה שלא אכפת לי להתפשר קצת על הגריפקה לטובת ביצועים. אני גם ככה לא רואה את ההבדל

פורסם

עדיין HIGH ואפילו כמה על מדיום (במפות היותר פתוחות באיזור רב של עצים - נסה אותי אם קלעתי במשחק המלא) .

כמו זאת:

בכל אופן תשחק קודם, גם בהבדל הגרפיקה אתה לא יכול לומר שאין הבדל -נכון שבסירטון זה נראה מועט אבל הכי טוב שתבדוק בעצמך.

פורסם

עבדתי עליהם בצ'ט הטכני.. קיבלתי קוד של PS3 בטענה שנגמרו להם המפתחות למחשב.

מישהו רוצה להחליף? :yelclap:

פורסם

מישהו רוצה להחליף אבל אין לו קוד לPC :'(

פורסם

אני מנסה עכשיו להחליף אותו בתמיכה.. אם אני לא אצליח להחליף אותו אז אני אשלח לך אותו בהודעה פרטית.

פורסם

וואלה תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים