פורסם 2011 בינואר 1814 שנים לראשונה אני משקיע על לוח נורמלי,חשבתי בהתחלה ללכת על P7P55-M אך הוא "קטן" מידי ויש לי 2 כרטיסי PCI-שאני משתמש בהם מידי פעם. לכן אני זקוק ל-FORM FACTOR גדול יותר. ראיתי את הלוח הזה ב-KSP http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ האם יש אותו למישהו? מתוכנן אוברקלוק מכובד (4GHZ) למעבד Core i5\760 עם קירור YAYSA. אני מתכנן לרכוש אותו מחר האם יש אופציה אחרת?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים GA-P55A-UD3 יהיה גם אפשרות לא רעה ל-OC מכובד.אתה מתכנן OC כבר מההתחלה ושיעבוד 24/7?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים האם יש אותו למישהו? מתוכנן אוברקלוק מכובד (4GHZ) למעבד Core i5\760 עם קירור YAYSA. אנלוח מעולה! מניסיון. ואם חשקה נפשך ב-OC ובקלות התפעול של הלוח לך עליו.
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים שני הלוחות כנראה יאפשרו לך את זה בלי בעיה גדולה מדי, ה-P7P55D כנראה מעט יותר איכותי בכל מה שקשור למערכת החשמל, אבל אני לא חושב של-OC כזה זאת נקודה קריטית בהכרח.
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים רכשתי את הלוח לפני כשבועיים מאוד מרוצה ממנו. עכקרון מתוכנן עליו OC בציפייה ל 4.0 על מעבד CORE I 870. אני מניח שלא תהיה בעיה כלל. מלבד זאת ממליץ בחום :) תתחדש.
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר נרכש אני חייב לציין לטובה את השירות האדיב של KSP בראשון לציון באמת אין מילים תודה לכולם על העזרה בהחלטה אני ממש בררן בכול מה שקשור בקניות גדולות אעדכן אתכם בהמשך בתוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.