עבור לתוכן

כמה זמן לוקח לקבל מוצרים מחנות מחשבים

Featured Replies

פורסם

לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג

הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם

סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול"

יש סיכוי ששכחו ממני ?

פורסם

לא חשבת אולי להתקשר?? :silly:

אני בכל מקרה קיבלתי יום אחרי ביצוע ההזמנה את הכרטיס מסך שלי מ TMS אתמול, אחלה שירות!!

פורסם

לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג

הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם

סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול"

יש סיכוי ששכחו ממני ?

הקלות הבלתי נסבלת של פתיחת ט'רד חדש.

פורסם

להלן טלפון שיכול לעזור לך מרכזייה רב קווית 03-6341916

אני בטוח שיעזרו לך ויענו לך .

מספיק על כל דבר קטן לפתוח נושא

כבעל חברה מחשבים , אני בטוח שגם הבעלים של החברה שציינת , זה ממש מעצבן מרגיז ומקומם שעל כל נושא פותחים נושא , לא לכל נושא שפותחים יש הצדקה , הרבה מאוד מהנושאים שנפתחים ניתן לפתור אותם בשיחת טלפון קטנה .

רוב החנויות מחשבים שמוזכרות כאן בפורומים ממש אבל ממש עושים הכל כדי לעזור לגולשי הפורום , ועושים את המירב שהלקוחות יהיו מרוצים , לפעמים קורה שבגלל סיבה זו או אחרת לא יתקשרו , תמיד תזכרו שמאחורי הקול בטלפון עומד בן אדם ולא מכונה שאולי בגלל כל מיני בעיות (בבית,בעבודה , עם אשתו , עם הילדים ) יתכן ופספס משהו .

לכן בקשה ממני (אני מקווה בשם כל חנויות המחשבים המוזכרו בפורום ) בוא נהיה יותר רגישים ולא על כל דבר לפתוח נושא , פשוט לנסות לטלפן שוב , כי אחרי הכל (לפחות אצלינו בחברה) חנויות המחשבים רוצות שחווית הקנייה של הלקוח תיהיה מושלמת וכייפית .

יום נפלא

מיכאל

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך

גם אני רוצה שחווית הקניה שלי תהיה מושלמת וכיפית.

העליתי את הנושא הזה שלדעתי הוא משותף להרבה חנויות מחשבים ואני שמח שהגעתי למקום הנכון.

לקוח שפותח הזמנה ומשלם בכרטיס אשראי מצפה כמובן לקבל את המוצר במהירות האפשרית ואו לראות את התקדמות הטיפול בהזמנתו.

יש חנויות שמראות את זה ויש הרבה שלא. אפילו אם תזמין פיצה דומינוס תראה את הרגע שהפיצה שלך נכנסת לתנור, עד כדי כך אפשר לשפר.

לא מפריע לי לקבל את המוצר אפילו עוד שבוע שבועיים אבל מפריע לי שאתה כלקוח מתחייב ומהצד השני דום שתיקה.

פורסם

אני חושב שמיכאל סיכם את זה יפה מאוד.

אין טעם לטחון מים על כל שטות פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים