עבור לתוכן

מפרט שמתאים לאוברקלוק ב3.5K ללא כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יגרע מהביצועים

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך Dell U2311H

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש צורך בצורב

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. קיים מסך וכרטיס מסך HD6950 של Sapphire

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7+

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? מתוכנן אוברקלוק בינוני

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. TMS

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? כן

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪1071

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪205

לוח אם:

Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪689

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K60B Black

כמות: 1 - מחיר: ₪416

ספק כוח:

Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪408

זיכרון:

Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪322

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪267

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪95

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ₪75

סה"כ: ₪3548

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪3478

http://tms.co.il/preview/spec/2f3vaylx

שאלות:

1. המפרט מותאם בצורה טובה לאוברקלוק של 4-4.5GHZ?

2. הזכרונות טובים או עדיף להחליף לזכרונות 1333 פשוטים כמו http://tms.co.il/product/7055 ולחסוך כ120 ש"ח? או ללכת על זכרונות 1600 אחרים כמו:

http://tms.co.il/product/8872

http://tms.co.il/product/7451

3. הקירורים Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS או Scythe JAPAN YASYA עדיפים על הmugen 2?

4. הבחירה של הלוח אם טובה או לבקש להזמין את הלוח ASROCK ASROCK P67 שתומך גם בSLI/CF?

5. המארז lancool k60w עדיף על הk60 הרגיל?

6. אם אני אבקש מהחנות לפתוח את הכרטיס מסך HD6950 לHD6970 הם יעשו את זה או שיגידו לי שזה לא חוקי/יבקשו תשלום נוסף? פשוט אני לא רוצה לעשות טעות ולהרוס אותו כי אני לא מתמצה בזה.

7. מה עדיף לקחת למערכת כזאת מגן ברקים או אל פסק שיקר משמעותית? איזה דגם יעשה את העבודה כך שאני לא אצטרך להיות מוטרד מהפסקות חשמל וכו'? יש צורך בשני מגני ברקים?

8. יש טעם לחכות למעבדי הbulldozer או לקנות עכשיו?

9. כמה חריצי זיכרון יש בלוח? אם אני ארצה בהמשך להוסיף זיכרון ל8GB או יותר ולהוסיף כונן SSD או דיסקים קשיחים אני אתקל בבעיות כלשהן או שהמפרט מותאם לזה?

פורסם

1. אין סיבה מהותית שלא. לפי הביקורות המעבד הזה יכול לעשות 4-4.3GHZ די בקלות.

2. מדובר בOC ע"י מכפלה לא נעולה, זה פחות דראסטי, אין טעם להשקיע בתדר יותר גבוה, אם כבר לך על תזמונים יותר אדוקים.

3. כולם טובים, אני לא חושב חושב שיש הבדלי רמה מהותיים בינהם.

4. אני איכשהו בספק שASROCK P67 זה דגם של לוח, נשמע כמו שם חברה + שם של צ'יפסט אם תיתן דגם אפשר יהיה לתת תשובה. בנוסף האם אתה רואה את עצמך עושה מערך CF / SLI?

5. זה אותו מארז עם חלון בצד.

6. תאלץ לשאול את החנות. בכל מקרה יש מדריכים די פשוטים לאיך לעשות את זה, והכרטיסים מגיעים עם BIOS כפול שאפשר לעבור מאחד לשני באמצעות מפסק כך שדי קשה לדפוק אותם.

7. מדובר בספק איכותי, כך שעקרונית אני לא רואה טעם של ממש להוציא יותר מדי כספים על הגנות נוספות.

8. לא ממש כי המעבד לא יהיה צוואר הבקבוק שלך פה למשחקים בכל מקרה.

9. יש 4 חריצים מה שמשאיר לך שניים פנויים להוסיף זיכרון בהמשך, כדאי לשים לב אבל שככל שאתה לוקח זיכרונות "פחות סטנדרטיים" זה עלול להקשות עליך למצוא תואמים להם בעתיד, גם אם ב2X2GB וגם אם ב2X4GB. לגבי SSD, אין שום סיבה שלא תוכל לחבר הלוח תומך בכל מה שצריך מבחינה זו כולל SATA3.

מה שכן, עקרונית לפחות הקניה לא מבריקה במיוחד, אם אתה רוצה מעבד רק בשביל לבדוק לאן הוא מגיע בOC אפשר בהחלט להסתפק בפלטפורמה זולה ומשתלמת יותר שעדיין תיתן לך ביצועים מצוינים מבוססת על לוח 880G זה או אחר ומעבד 955X4, שיהיו זולים ביחד ב450-500 ש"ח ועדיין יספקו לך ביצועים מצוינים וOC לא רע בכלל.

פורסם

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים

לשימושים האלה לא צריך אוברקלוק. ממילא לא תרגיש שום הבדל לא במשחקים ולא בתכני HD ובודאי שלא בעבודה משרדית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים