עבור לתוכן

האם אתם נהנים לחזור למשחק שסיימתם כבר

Featured Replies

פורסם

תלוי איזה משחק וכמה זמן עבר אני מניח.

אם יש משחק שממש אהבתי, אני עדיין לא חושב שאני אשחק בו שוב מוקדם מדי בשביל להספיק עוד איזה כמה נקודות שלא היו לי במשחק הראשון...

אבל למשל בפולאאוט 1 ו-2 ייצא לשחק שוב, ובלדורס גייט 2 בכלל....אני חושב איזה 5 פעמים שיחקתי בו

• תגובות 35
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא שיחקת בHEROES 3 חבל לך על הזמן.

אתה הולך להתמכר חזק.

וואלה פענן,גם ככה אני חולה.אז לפחות יהיה מה לעשות :\

פורסם
  • מחבר

המממממממממ

RIDDICK - כי זה תמיד כיף לכסח את כולם בצורות אלימות ולגרום לכאוס, סיימתי פעמיים.

SACRIFICE - ההומור ביחד עם האסטרטגיה ממכרת מאוד. סיימתי 4 פעמים.

GIANTS CITIZEN KABUTO - משחקיות ממש כיפית, הומור קורע. סיימתי פעמיים ובקרוב אחזור לסיבוב נוסף.

SYSTEM SHOCK 2 - כי הם שרים לי וזה ממכר. 4 פעמים.

XMEN LEGENDS2 - כי זה כיף לדפוק מכות להכל. סיימתי פעמיים.

nazrak יש לך עודף זמן פנוי?

פורסם

וואלה פענן,גם ככה אני חולה.אז לפחות יהיה מה לעשות :\

הוא ישרת אותך לא רק לתקופת המחלה(מאחל החלמה מהירה) אלה גם לאחת שאחריה ואחת שאחריה וכך אלה...

יש גם מוד מוצלך מאוד שמשנה את המשחק בצורה משמעותית.

אבל קודם שחק ברגיל.

פורסם

Max Payne......

פורסם

WC III ולא עולה לי משהו חוץ מזה

פורסם

יש פה מישהו שחוזר על משחקי הרפתקאות?

אני חוזר ל- Day of the tentacle כל 4-5 שנים בערך, וגם את אי הקופים סימתי 3 פעמים .

פורסם

אני כבר בסיבוב השלישי או הרביעי שלי על Half-Life 2 כולל פרקים 1 ו-2. משחק פשוט מעולה שמשאיר אותך כל הזמן במתח.

חוץ מזה יש עוד הרבה משחקים שחזרתי לשחק שוב:

Portal

Heroes 3

Little Big Adventure 2

Larry 7

WarCraft 2 & 3

StarCraft

DeusEx

אלה הבולטים.

פורסם

האמת היא שניסיתי לחזור לשוליית המכשף (Simon באנגלית), שהייתי צריך להוריד אותו כי לא מייצרים היום כוננים שיקראו את הדיסקטים של המשחק והם בטח גם ככה כבר לא עובדים, אבל באיזשהו שלב נתקעתי ממש ולא הצלחתי בשום אופן להיזכר מה עושים, ובסוף וויתרתי, כי יש דברים יותר מעניינים להעביר איתם את הזמן :)

מישהו יודע אם יש בכלל איפה/איך להשיג היום את הסדרה של Simon ושל Goblins? היום כבר לא עושים משחקים כאלה...

וכמובן יש משחקים שלא באמת מסיימים, כמו Liero (אחד המשחקים החזקים לשחק נגד מישהו על אותו מחשב), sonic 2 (אחד נגד השני, לא השלבים הרגילים שאין לאף בן-אדם נורמאלי סבלנות לחזור עליהם), ואפילו פעם חזרתי ל"המוזג" (באנגלית Tapper, מ-1983, יותר זקן ממני המשחק הזה...) רק כדי לראות אם אני מצליח להריץ אותו ב-dosbox והוא גם עבד יופי אחרי קצת התעסקות!

פורסם

מישהו יודע אם יש בכלל איפה/איך להשיג היום את הסדרה של Simon ושל Goblins? היום כבר לא עושים משחקים כאלה...

Gobliiins Pack

Simon

Good Old Games

פורסם

זה תלוי מאד המשחק. אם זה משחק שיהיה בדיוק אותו דבר כשתשחק בו שוב, אז כנראה שלא ממש. אם זה לא בדיוק אותו דבר, אז תלוי כמה המשחק באמת היה טוב והאם יש לי כרגע משחקים חדשים שאני משחק בהם שיותר שווים את הזמן :)

קיבלתי מחשב נייד עם כרטיס מובנה של אינטל, בזמן הפנוי התחלתי לשחק עליו GRIM FANDANGO. אין מה לומר, התחושה שונה לחלוטין.כששיחקתי

אותו בתור נער נהניתי מהקווסט ומההומור. בתור מבוגר אני מרגיש הרבה יותר את הTHEME של המשחק (עולם המתים והדרך שאדם צריך לעבור).

זהו משחק שיועד למבוגרים בתקופה שמשחקי המחשב נחשבו ל"ילדים בלבד".

פורסם

אם היה לי יותר זמן בהחלט הייתי חוזר ליותר משחקים שסיימתי בעבר.

במסגרת הזמן שיש לי החלטתי לחזור ל-HL2:EP1 + EP2, קצרים ומלאים באקשן טוב :)

פורסם

Star Wars Jedi Knight

שני החלקים.

פשוט כיף כשהדמות מפתחת את היכולות ואתה מתחיל לקפוץ גבוה.

פורסם

יש פה מישהו שחוזר על משחקי הרפתקאות?

אני חוזר ל- Day of the tentacle כל 4-5 שנים בערך, וגם את אי הקופים סימתי 3 פעמים .

כל כמה שנים אני חוזר לGrim Fandango - משחק על-זמני. מעניין למה הוא לא מוצע למכירה בסטים. אני גם חוזר לCommandos כל כמה זמן. במיוחד למשחק השני בסדרה.

פורסם

oblivion ממש ממש עכשיו :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים