פורסם 2011 בינואר 1714 שנים הגיע היום צריך כמה דברים 1. המלצות למשחקים, במיוחד משחקים מבוססי אנימה (מה לעשות, זה הסגנון שאני אוהב) 2. הייתי חייב להיות חכם ולקנות מבלי לבדוק שהמטען הוא 110V... יש בעיה אם אני אחסל את המטען בשביל הכבל שלו ואחבר אותו לUSB רגיל? 3. כל טיפ ממשתמש DSI יכול לעזור לי 4. אם אתם מכירים פורומים טובים על הDSI ועל הACEKARD זה יעזור, בגוגל אני יכול למצוא די ויותר אבל מעדיף על אתרים עם המלצות
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים אסור לדבר פה על הACEKARD אז תחפש בגוגל בעניין המלצות יש לי את 2 משחקי המאריו RPG (שמות אחרים ) יש משחקי קסטליווניה מאוד טובים יש את NSMB יש משחק בשם The World Ends With Youיש 2 משחקי אדוונס אורלד יש את Dragon Quest IX יש 2 משחקי זלדה בקיצור יש כל מיני משחקים טובים אני הייתי מתחיל בNSMB כי זה משחק סבבה להתחלה ועם היותר כבדים כמו זלדה יותר מאוחר בנוגע להטענה אני עם הDSL מטעין דרך USB מסוים שבערך באותו הגודל וזה פועל (לא USB רגיל ) רק צריך שהמגע יהיה נכון אבל בחנויות בטח תמצא מטען מקורי
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר סה"כ אמרתי שהוא בא יחד עם המכשיר שלי, אני לא אפתח עליו דיוןלצערי אני חי בחור נידח (טבריה) לא מצאתי כבל אפילו, לקחתי עכשיו שנאי 220 ל 110 ומזמין מDX כבל USB בשביל הטענה (יש לי מטען USB נחמד של נוקיה, מטעין לי הכל)אחד המשחקים שאני מת לשחק עכשיו זה בAdvance Wars משחק מעולה שהרצתי הרבה על הפלאפון שלי ועכשיו יש לי 2 מסכים נוחים (במשחק הזה זה שווה זהב)יש לך המלצות לאביזרים מDX ?
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים אני לא נוהג לקנות מוצרים לקונסולות מDX ואתרים בסגנון מניסיון שלי יש הרבה חיקוים זולים שגם מרגישים ומתפקדים ככה היה לי כבר כבל זול שכמאת הרס טלוויזיה וקונסולה חוץ מזה מה הבעיה להזמין מחנויות נורמליות ? זה לא כבל יקר
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר כבל USB ל DSI.... המינימום בארץ 50~בDX זה עולה פחות מ 2 דולר עם משלוח.... דרך אגב, יש לך המלצות ל homebrew?כרגע התקנתי כבר את MoonShell, אחלה נגן האמת... ניסיתי גם הרצה של וידאו שהומר לפורמט של הנגן... לא משהו אבל חביבגאוני, יצרו DrugWars DS
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים דרך אגב, יש לך המלצות ל homebrew? אמולטורים -יש כל מיני כבל USB ל DSI.... המינימום בארץ 50~בDX זה עולה פחות מ 2 דולר עם משלוח.... מ ייקח לך הרבה זמן עד שיגיע תבדוק מקורי מחול כמה עולה או תחפש בבית כבל באותו הגודל מניסיון שלי זה צריך זרם של USB (לפחות בDSL ) ככה שיש כבלים מתאימים עם אני לא טועה אחד כמו בPS3 (לגימפאד ) אפשר לקמבן שיטעין DSL ואולי DSI רק צריך שלא יזוז
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר ד"א הACEKARD אמור להיון דיון חוקי.... הרצת תוכנות, לגיטימיבכל מקרההבעיה עם הכבל של הDSI היא הצורה שלו בלבד, יש לך כבלים שיכולים להטעין כמה סוגים של מכשירים, הבעיה היא רק הראש עצמוהמתח בכולם הוא 5V, הזרם לעומת זאת לא משנה לך... כמה שיותר יותר טוב, המכשיר מנהל את העסק מבחינה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.