עבור לתוכן

ניתוק משתמשים פיראטים מהרשת האלחוטית שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ראוטר Compex np27g

ואני גר במקום שמאפשר להרבה אנשים להתחבר לרשת שלי בו זמנית.

רציתי לדעת איך אני בעצם מעיף אותם מהרשת שלי, או(אם אפשר) מכבה להם את המחשב...

ד"א, אני יכול להמליץ על הנתב הזה, נתב מעולה, לא קפא לי מעולם(יש לי אותו שנתיים), גם עם עבודה אינטנסיבית של uTorrent וeMule ביחד, ועוד הרבה הרבה הורדות וגלישה, מחוברים אליו: מחשב נייח בחיבור קוי (המחשב שלי), מחשב נייד (של אבא שלי), עוד מחשב נייד (של אחי הגדול), מחשב נייד נוסף(של אחי התאום :P ), ומחשב נייח נוסף(של אמא שלי).

בנוסף, מחובר אליו מתאם VOD של יס(שמאוד מאוד מאוד מעצבן אותי שהוא "גונב" לי חלק ניכר מאוד מרוחב הפס, כאשר אני צופה בסרט או סדרה בVOD!!!).

רוחב פס: 12\1 MB's.

פורסם

1. אתה משנה את הרשת שלך מפתוחה למוצפנת עם WPA או WPA2 במידה והראוטר שלך תומך

2. אתה מוסיף את כתובות הMAC של המחשבים לרשימה "לבנה" בראוטר אם יש לו אופציה לזה

פורסם
  • מחבר

1. סליחה שלא הזכרתי את זה, אבל כשאני מצפין את הרשת, אבא שלי לא מצליח להתחבר אליה(ניסינו הרבה מאוד לחבר אותו, אבל המחשב שלו מסרב להתחבר לראוטר עם סיסמא, לעומת זאת, כל השאר עובדים מעולה[ של אבא שלי WIN VISTA, כל השאר WIN 7])

2. עברתי על כל הפאנל שלו עשרות אלפי פעמים, לא ראיתי שום אזכור לרשימה כזו(כמובן שאני יודע שלא ככה זה נקרא שם).

עריכה:

יש מצב שזה זה ?

41897420.th.jpg

אם כן, אני צריך לשים שם את הכתובת הזו ?

44939568.th.jpg

פורסם

בעיה עם כרטיס הרשת שלו אולי

נסה איכשהו כרטיס רשת חיצוני (סטיק USB פשוט) שיתחבר אליו ותראה עם זה עוזר, אולי תשלם קצת עליו אבל לפחות תהיה הצפנה

פורסם

תוסיף ססמא.

אם יש בעיה עם הלפטופ והסיסמה - פתור את הבעיה שם.

פתרון עקום יותר - MAC Address Filtering

ולהגדיר את כל ה MAC הרלוונטים.

עקום.

מטופש.

צריך להגדיר כתובת נוספת לכל מכשיר חדש/זמני בבית.

- אבל יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה הבעיה אצלו, אבל אני אבדוק את זה.

אפשר להגיד שלפעמים זה מתחבר ולפעמים לא, נבדוק את זה מחר שוב, ונהיה יותר חכמים.

מה לגבי התמונות, יעקב, לזה התכוונת שאמרת רשימה לבנה ?

פורסם

MAC Address Filtering

פשוט אין לי מושג איך הממשק של הראוטר שלך עובד... חפש אם יש את זה שם

פורסם

אם יש בעיות עם WPA תנסה WEP אני יודע שקל לפרוץ את זה אבל רוב האנשים לא ינסו. מה גם שאם אתה שם סיסמה כלשהי ומישהו פורץ אותה זה נחשב לעבירה פלילית של פריצה לרשת מחשבים. WEP זה כמו דלת סגורה על הדירה שלך , רוב האנשים לא ינסו לפתוח את הדלת ולהכנס. WPA זה כבר מנעול שצריך לפרוץ. אם אין לך שום סיסמה או הגנה כלשהיא זה כמו שאין דלת. אנשים חושבים שהדירה שלך זה הלובי ונכנסים חופשי ;).

אגב גם לי היו בעיות עם WPA פעם עם הטלפון של אשתי ואז איזה עבריין פרץ לי את סיסמת הWEP ונכנס ואז התאמצתי קצת יותר והצלחתי להגדירWPA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים