עבור לתוכן

קורות חיים - איך לכתוב? איך ניראים? תעלו לי דוגמאות

Featured Replies

פורסם

במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב?

אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם.

להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע.

מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.

:)

פורסם

חפש בגוגל, השכלה תיכונית לא מעניינת אף אחד אם התפקיד לא דורש תואר וזה לא עבודה ממשלתית הסיכוי שיהיה להם אכפת מתעודות בגרות הוא אפסי, אתה יכול לרשום השכלה תיכונית או 12 שנות לימוד, אני לא מכיר אף אחד שדרשו ממנו לראות תעודת בגרות. אם ישאלו אותך בראיון תגיד מה יש לך.

מבנה קורות החיים מאוד תלוי לאן אתה הולך, האמת שלכל מעסיק או "תחום" במקרה ויש לך יותר מתחום התמחות אחד כדאי לרשום קורות חיים שלפי הנסיון שלך יעניינו אותו יותר. אל תרשום קורות חיים ארוכים מידי, למישהו שרק סיים צבא גם אם הוא היה בחזית הטכנ' לא צריך להיות קורות חיים של יותר מעמוד וחצי, ואל תשכח לכתוב תחביבים שקשורים לתחום - למשל פיתוח בקהילת קוד פתוח כלשהי, או השתתפות פעילה בקהילות או פורומים בתחומים טכניים גם יכולה לעזור. בכל מקרה דבר אחד אל תעשה וזה לשקר, ולא להגיד אתה יודע X Y Z גם אם בפועל בצורה רשמית אף פעם לא עסקת בזה זה לא לשקר כל עוד אתה בטוח ב-110% שאתה יכול לענות על כמעט כל שאלה מאותו תחום. בנוסף אם יש לך כישורים אחרים שיכולים לעזור כמו יכולת הבעה בכתב או בע"פ מאוד גבוהה, כישורי גוגל מעולים(וכן יש דבר כזה, יש אנשים שהפכו חיפוש בגוגל לאומנות - יש קורסים שלמים על זה) או כל דבר אחר שאתה חושב שרלוונטי למשרה או ליכולות שלך בתור עובד תוסיף את זה. התפקיד שלו קורות החיים זה לתפוס את העיין של אחראי הגיוסים בחברה גיל כתובת והשכלה לא מספיקים לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים