עבור לתוכן

כמה שאלות על מודם סלולארי

Featured Replies

פורסם

מנסיון לפלאפון יש קליטה יותר טובה מסלקום. (אני חייל ויוצא לי להיות בהרבה מקומות עם הסלקום ויוצר הרבה שלי אין קליטה ולאנשים עם מודם של פלאפון יש)

כמובן, אם כבר הולכים על רשת סלולרית, פלאפון תהיי הרשת הטובה ביותר, זה בדוק.

Joli, סליחה קראתי לך בלשון נקבה, ראיתי שאחרים חושבים שאתה בת, קראתי לך גם ככה :D

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שראיתי אין להם חבילות ללא הגבלת נפח...

פורסם

אבל לפי מה שראיתי אין להם חבילות ללא הגבלת נפח...

זה מה שיש כרגע.

אתה רוצה איכות או כמות ?

זו השאלה ^.

פורסם
  • מחבר

חחח.. השאלה הנצחית...

טוב הבנתי אני יחליט בקרוב! תודה על העזרה...

פורסם

בסלקום יש חבילה ללא הגבלה בסביבות ה-130 ש"ח לחודש. עם זאת, אני די בטוח שהם כן מגבילים אותך איכשהו (כנראה חותכים את מהירות ההורדה אם רואים שאתה מוריד במלוא המרץ).

בקשר למהירויות הרדה, החברות מציעות מהירות מקסימלית של כ-3 מגה ביט לשנייה, פרט לפלאפון, שמציעה משהו לכיוון ה-7 (אתה יכול לבדוק בדיוק באתרים שלהן), אבל אני בספק אם תוכל לקבל בת'כלס יותר מ- 1-2 מגה ביט.

פורסם

כמובן, אם כבר הולכים על רשת סלולרית, פלאפון תהיי הרשת הטובה ביותר, זה בדוק.D

ואיך בדיוק בדקת את זה?

כולם גנבים וכולם אותו חרא. יש אנשים שנדפקו בכל חברה ויש לקוחות מרוצים בכל חברה.

זה הכל עניין של מזל.

פורסם

בסלקום יש חבילה ללא הגבלה בסביבות ה-130 ש"ח לחודש. עם זאת, אני די בטוח שהם כן מגבילים אותך איכשהו (כנראה חותכים את מהירות ההורדה אם רואים שאתה מוריד במלוא המרץ).

בקשר למהירויות הרדה, החברות מציעות מהירות מקסימלית של כ-3 מגה ביט לשנייה, פרט לפלאפון, שמציעה משהו לכיוון ה-7 (אתה יכול לבדוק בדיוק באתרים שלהן), אבל אני בספק אם תוכל לקבל בת'כלס יותר מ- 1-2 מגה ביט.

אני בחבילה הזאת. לא רק מה שאתה מניח נכון, שהמהירות יורדת אחרי זמן מסויים שבו אתה מוריד, בשעות הערב כאשר העומס על הרשת הוא מקסימלי, בקושי אפשר לגלוש באינטרנט.

פורסם

ואיך בדיוק בדקת את זה?

כולם גנבים וכולם אותו חרא. יש אנשים שנדפקו בכל חברה ויש לקוחות מרוצים בכל חברה.

זה הכל עניין של מזל.

העניין הוא לא השירות, אלא הרשת עלייה אתה גולש.

הרשת של פלאפון היא המהירה והאמינה ביותר.

כמובן שהם לא הכי סימפטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים