עבור לתוכן

למי כאן יש כלב? צריך את עצתכם.

Featured Replies

פורסם

לדעתי זה חוסר אחריות. גורים צריכים הרבה מעבר לשלושה טיולים ביום.

• תגובות 35
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל תודה לכל מי שהקדיש מזמנו והגיב פה.

אחת מהסיבות שבחרתי להתייעץ דווקה כאן, יש כאן הרבה אנשים עם ניסון חיים שונה בכל מיני תחומים.

אז תרשמו כמה שיותר תגובות, את דעתכם מנסיון שלכם או של אחרים שאתם מכירים. העניין הוא שאני לא יודע מה לעשות. כי חלק אומרים לי שזה בסדר והכלבה תתרגל עם הזמן, חלק אומרים שהכלבה תכנס לדכאון ויוכולה גם למות. .סופו של דבר אני לא יעשה משהו שיפגע בכלבה. מה הכי נכון לעשות ?

פורסם

יש שתי אופציות: או שמישהו יוריד אותה לשלושה טיולים עד שעה 6 (ואתה תטייל איתה שוב אחרי שתחזור, היא גורה ויש לה הרבה מאוד צרכים), בגיל חצי שנה בערך תשלח אותה לפנסיון שיאלפו אותה קצת (וזה עולה ממש לא מעט) ותקח בחשבון שהיא לא תאהב אותך כמו שהיא אוהבת את השכן לדוגמה, או שתמצא לה בית שאתה יודע שיהיה שם מישהו שיטפל בה 24/7, כמו שצריך. אתה יכול לנסות את האופציה הראשונה שבוע-שבועיים גג, ואם תראה שעדיין היא עושה צרכים בבית ואוכלת כל מה שזז (ומה שלא זז), תמסור אותה...

פורסם

^

עצה לא מועילה.

אחרי שבוע שבועיים סביר שהיא עדיין תעשה צרכים בבית (חינוך לוקח זמן - הטריק עם העיתון עוזר), ובטח שתאכל כל מה שבסביבה - איזור ה3 - 8 חודשים השיניים צומחות. זה סיוט...

(להיועץ בוטרינר - כבר אמרתי ?)

אם האלטרנטיבה היא מכלאה או צער בעלי חיים - תחזיק אותה.

אם יש בית אוהב שיכול לתת לה יותר מזה, תן אותה.

בעולם אידיאלי לכל כלב הייתה גינה פרטית ומשפחה שלמה שתטפל בו ותדאג לו מסביב לשעון.

העולם לא אידיאלי.

פורסם

השאלה באמת מה האלטרנטיבה בשביל הכלבה?

כי אם אתה רציני ומתכוון לתת לכלבה יחס חם ולא מתכוון לזרוק אותה אחרי חודש חודשיים,

בגלל שהיא נובחת או מלכלכת בבית, אז לפי דעתי המצב תקין.

אצלי בבית הכלבה בת 3 שנים ונשארת בסביבות 10-11 שעות+- לבד,

וזה בטוח מצב הרבה יותר טוב בשבילה, מהמצב שבו מצאנו אותה (אימצנו אותה מרחוב כשהיתה גורה).

בחודשים הראשונים רצוי באמת שמישהו יצא עם הכלבה בצהרים, אחר כך כבר אפשר להסתדר...

פורסם
  • מחבר

^^

סוף סוף תגובה רציונלית ממישהו עם ניסון, תודה איש.

ומה נסגר עם כל אלה שחושבים שכלב צריך לטפל בו 24 שעות ? מה נסגר איתכם באיזה סרט אתם חיים ? מה כל מי שיש לו כלב ברחבי העולם לא עובד? הוא כל היום יושב בבית ומאכיל את הכלב שלו במטרנה ?

בקיצור כרגע היא יוצאת 4 פעמים ביום.

בוקר לפני שאני יוצא מעבודה בערך 6 בבוקר ככה

צהריים השכן מוציא אותה בסביבות 12-13

אחרי צהריים אחרי העבודה בסביבות 18

ערב בסביבות 22

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים