עבור לתוכן

שווה לעבור למעבדי SANDY BRIDGE

Featured Replies

פורסם

היום יש לי Q9400 +DFI X48 + HD4850 CF

האם המעבדים החדשים I5 שווים את הפרש הכסף?

והאם הם חזקים משמעותית?

המחשב משמש למשחקים

פורסם

הQ9400 שיש לך חזק מאוד למישחקים , לא יהיה הבדל בשמיים, עדיף שתשדרג את כרטיס המסך , תקבל יופי של ביצועים.

פורסם

"

7. תוצאות עלובות יחסית ל U7 920

מאת: Alex Turovsky (ב-23:58, 08.01.2011)

התוצאות של המעבדים החדשים פשוט עלובות אם נזכור ש:

1) ה-I7 920 איתנו מזה שנתיים

2) ה-I7 920 רץ על תדר מסכן של 2.6

בקיצור את המעבדים האלה יקנה רק מיש קונה מחשב חדש. הם לא שווים גרוש ולא צריך לשדרג אליהם"

פורסם

ברוס לי אתה מדבר שטויות.

פורסם

קודם כל לא מדברים ככה לברוס לי שכן הוא שולט בקאראטה ברמה גבוה מאוד אז.... :pissed:

דבר שני זה קורה פה הרבה שאנשים לא קוראים מה כתוב

אם היית קורא לא רק את מה שכתוב באדום אז היית רואה שבסך הכל ציטטתי את אדון טורובסקי שדעתו

מוערכת עלי בדרך כלל אף על פי שהוא איכזב אותי כמה פעמים

ובתשובה לאדון טורובסקי אומר שאכן אני מבין על מה הוא מדבר אבל יחד עם זאת הוא צריך לזכור שבמשך כל הזמן

הזה לAMD לא הייתה תשובה לכח של המעבדים האלה. ולמעבדים החדשים יש יתרונות שאולי לא פונים לצרכים של האדון

או לרצונו של האדון לשדרג למשהו כפול בכח ולא פחות מזה אבל הם כן מביאים שיפור קטן לדבר מושלם וטכנולוגיה חדשה בפלחים מסויימים

וחוץ מזה לא הייתי פוסל עבודה של כל כך הרבה מהנדסים מכל העולם במשך שנים במילים כאלה-- קטונתי

פורסם

בקיצור פותח התרד , לא כדאי לשדרג מעבד , כי יש לך מעבד רב עוצמה , רק כרטיס מסך תשדרג .

פורסם

קודם כל לא מדברים ככה לברוס לי שכן הוא שולט בקאראטה ברמה גבוה מאוד אז.... :pissed:

אתה בכל זאת מדבר שטויות.

ברוס לי היה אמן קונג-פו, לא קראטה.

פורסם

אתה בכל זאת מדבר שטויות.

ברוס לי היה אמן קונג-פו, לא קראטה.

אתם כולכם מדברים שטויות.

ברוס לי שולט בהכל-קראטה,קונג-פו,פאי-שו ובאולפנים סינים זולים ליצור סדרתי של סרטי קונג פו שמסיבה מוזרה כלשהי כמעט כולם אותו דבר.

לפותח הדיון-מיותר לחלוטין,המעבד היום כמעט ולא משפיע על ביצועי הגיימינג כך שתקבל תוספת ביצועים אפסית אם "תשדרג" לSANDY BRIDGE.

בניגוד לזה,שדרוג כ"מ יניב לך תוספת ביצועים אידיאלית.

פורסם

זה מה שאני כבר אמרתי. נקודה...............

פורסם
  • מחבר

המעבד עובד בתדר 3.4Ghz

למה לי להחליף כרטיס מסך הזוג שיש לי חזק יותר מHd5850

האם יש לוחות אם ב800שקל למעבדים החדשים שנותנים יותר אפשריות מהלוח שיש לי כרגע Dfi ut x48 t2r

פורסם

זה מה שאני כבר אמרתי. נקודה...............

נכון,אבל בניגוד אילך אמרתי פה שכיום המעבדים אינם צוואר הבקבוק בגיימינג,בניגוד אליך.

אם הכל חזק אצלך,למה אתה רוצה בכלל לשדרג?

פורסם

המעבד עובד בתדר 3.4Ghz

למה לי להחליף כרטיס מסך הזוג שיש לי חזק יותר מHd5850

האם יש לוחות אם ב800שקל למעבדים החדשים שנותנים יותר אפשריות מהלוח שיש לי כרגע Dfi ut x48 t2r

תעשה OC למעבד הנוכחי שלי. תוכל להגיע ל- 3.2GHZ עם קירור שעולה פחות מ 200 ש"ח.

פורסם

אתם כולכם מדברים שטויות.

ברוס לי שולט בהכל-קראטה,קונג-פו,פאי-שו ובאולפנים סינים זולים ליצור סדרתי של סרטי קונג פו שמסיבה מוזרה כלשהי כמעט כולם אותו דבר.

ברוס לי גם ידע לדקלם את 100 הספרות האחרונות של פאי והוא עשה את זה יותר מהר מצ'אק נוריס.

לשואל המקורי:

קודם כל לא ציינת איזה sandy bridge, כי יש כמה

שנית מה שיש לך + הכרטיס שיש לך מצויין למשחקים ולא אמור להגביל אותך.

אני מסכים שמי שקונה מחשב חדש, שSNB הוא היום אפשרות מועדפת, אבל מי שיש לו i7 למשל, אין לו טעם לשדרג. במקרה שלך, ואם מדובר רק בגיימינג, גם אין טעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים