פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר אוקי אני מודה לך קודם כל,דבר שני, תוכל לפרט מה זה MCITP? והאם זה קשור למחשב כאילו לפתור ולתקן או מה?
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Mcitpיכול לבוא בדרישות לתפקידים מסוימים בחברות, אבל לא לטכנאי מחשבים שמתקן לאנשים פרטיים
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר אז אפשר להבין שזה לא רחוק ממש מטכנאי מחשבים,שאלה אחרונה ולסיום חח, ישך ידע במשכורות של עובדי או מנהלי MCIPT?
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר אם אני לא טועה, ראיתי שצריך אנגלית בסיסית,וראיון .. וכמובן קורס טכנאי מחשבים לפני, או ידע
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים אצלנו בבית ספר לומדים תקשוב ומקבלים בסוף הלימודים אם מצליחים לעשות את כל ה7 יח'ל תעודת CCNA,היא שווה משהו בלי בגרות מלאה?(אני יודע מפה לשם שמי שעובד בזה מקבל משכורת של 5 ספרות)
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר תגיד מה הבעיות שלך אתה?מאז שפתחתי את הדיון אתה מגיב דברים שלא קשורים לחיים.לא הבנתי למה הביאו לך לנהל בכלל
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים אתה בהחלט תהיה מוסמך לנקות רחובות ולמכור פיצוחים.multicore הוצאת לי את החשק ללמוד :'(
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים פשוט מנסים פה להחזיר אותך מהמציאות. לרוב קורסים כאלה ואחרים לא נותנים יותר מדי, ותעודות למיניהם בתחום לא יתנו לך יותר ממשכורת בסיסיתבכל מני חברות. בשביל להיות עצמאי אתה לא צריך שום תעודה ושום בטיח. אם אתה אוהב את תחום המחשבים, תתעניין בלימודי הנדסה\מדעי המחשב. אין קיצורי דרך בחיים.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים אז אתה יכול לעבוד קצת שכיר ולצבור ניקיון, ואז להתחיל כעצמאי.עוד אופציה, ללמוד קצת על מק - תרחיב את אופקיך וגם תקבל יותר כסף.
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים לימודי הנדסה/ מדעי המחשב לא מסתדר לי לצערי זה התחום היחיד שאני אוהבאז תעשה את הקורס שאתה רוצה בכל מקרה, אולי הוא לא יבטיח לך משכורת 5 ספרות, רכב צמוד וחיים קלים, אבל מספר הדברים בחיים ש"מבטיחים" לך דבר כזה הם מעטים ונסתרים בכל מקרה.בסופו של דבר הקורס יקדם אותך, יתן לך יותר ניסיון (על הנייר, אבל בטוח שגם בפועל), אולי זה יפתח לך את התיאבון ללמוד דברים אחרים, ואולי זה יפקח לך את העיניים בדרכים אחרות.אמנם אתה כן משקיע זמן ומאמץ בללמוד את הקורס.. אבל זה עדיף מאשר לא לעשות כלום עם הזמן והמאמץ שיש לך כרגע.(אני אישית לא רואה טעם בלהתחיל ללמוד תואר כלשהוא לפני הגיוס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.