עבור לתוכן

בנוגע לקורס טכנאי PC

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני היום תלמיד י"ב,

אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'..

אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי..

אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד?

ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ?

מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה

• תגובות 30
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך ידע משלך אז הקורס לא יחדש לך הרבה. תלמד בעצמך (מניסיון או מהאינטרנט) דברים שלדעתך אתה צריך לדעת

פורסם

כל קורס שיתמר לתת לך א הידע בתחום יהיה ביזבוז זמן טוטאלי.

במקומך היית חושב קצת יותר רחוק מלתקן מחשבים כמקצוע לחיים.

פורסם
  • מחבר

מה יעזור לי ללמוד לבד.? אני צריך תעודה לא?

ועל איזה מקצוע לחיים אתה ממליץ? חח

פורסם

טכנאי מחשבים לא חייב תעודה. למעשה, חלק ענק מהטכנאים שיש להם תעודה הם הטכנאי הגרועים ביותר

פורסם

איזה תעודה?

בגיל שלך קשה להבין מה רוצים לעשות בחיים. תחיה עוד קצת כדי לראות מה יש לעולם הזה להציע.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר אחי חח, בשביל לעבוד עם חברות, או בכלל לפתוח עסק צריך תעודה ונסיון אולי..

ומה זה תחיה עוד קצת חח אני באתי להתייעץ איתכם בנוגע לטכנאי PC..

פורסם

למה לעזאזל צריך תעודה לעסק עצמאי?

תעודה תצטרך כנראה אם תהיה שכיר, אבל מה יצא לך מזה? משכורת של 7000 במקרה הטוב?

אם תכוון גבוה יותר, תפגע גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

למה מה אמרתי כבר ?

חוץ מזה אני מכבד את מה שאתם אומרים, סבבה לפגוע גבוהה, אבל אתם מוכנים להמליץ לי?

כי עד עכשיו לא הבנתי כלום, אם שווה ללמוד, או לא יודע מה..

פורסם

גם אני נמצא בדיוק באותו שלב בחיים כמוך.

כיתה י"ב, אני לא הולך לסיים עם בגרות מלאה(לא בגלל שאני מפגר, אלא בגלל שאני קצת בעייתי בהתנהגות, ויש מקצועות ומורים שמרגיזים אותי...)

לגבי ללמוד ולקבל תעודה בתחום הזה - זה סתם חארטה, לא יצא לך כלום מזה, ואם תגיע למישהו הביתה, ותדע לדבר איתו בשפה שלו, וגם ללמד אותו בו בזמן מה הן התקלות ואיך לא להגיע למצב הזה בשנית, הוא יעריך אותך, לא משנה איזה תעודה יש לך - או מצד שני, אין לך.

ויש לי גם כמה שאלות.

בוא נגיד, יש לי 3 יחידות באנגלית, 2 במתמטיקה(אני שונא את זה!!!), 1 בלשון והבעה,1 במדעי הטכנולוגיה, 5 בחשמל(עיוני וגם מעשי), עוד מעט תהיה לי תעודת צלם, ואני אשלים עוד בגרויות עד סוף השנה.

כשיש לי 7 יחידות בתחום החשמל וכאלה, הבנתי שאני מקבל "תעודה טכנולוגית" או משהו כזה, לא זוכר איך קוראים לזה.

רציתי לדעת, מה זה יתן לי ?

וגם רציתי לדעת, מה אני צריך להשלים בכדי להצליח בחברות הגדולות, או כדי שיעריכו אותי ואני אוכל להתחיל לעשות תואר, נגיד בעריכת דין.

*כשאני מתכוון לחברות הגדולות, אני מתכוון למשרות עם משכורות גדולות, רכב, ביסוס, כגון: סיסקו, מייקרוסופט, HP, אינטל, גוגל.

אני רוצה להגיד גם, האנגלית שלי מאוד מאוד טובה, ברמת שפת אם אפילו, ואני לא עושה עוד יחידות כי אני דיי בעייתי בבית הספר, ואני לא ממש מגיע לשיעורים בזמן האחרון. יהיה לי קשה גם להשלים פערים עד לסוף שנת הלימודים מפני שעשיתי עכשיו ניתוח שנקרא פילונידל סינוס, וזה קצת בעייתי מבחינת הליכה, ישיבה, קימה, או סתם דברים של יום-יום.

אני יכול לציין גם שאני ממש טוב בזיכרון, מספרים, משפטים, פסקאות, כל דבר שילמדו אותי, אפילו פעם אחת, יכנס לי לראש ולא יצא משם הרבה מאוד זמן(לדוגמא: אני זוכר את מספר הטלפון שהיה לי בגיל 6 בבית וגם בגיל צעיר יותר. אני זוכר המון דברים מהילדות.)

תודה על העזרה.

מקווה שעזרתי לפותח הדיון. וסליחה שחפרתי בדיון שלך ;)

פורסם

כדי לפתוח עסק רשום, אתה צריך אישורים כלכליים שונים וכדומה, אבל לא תעודת הסמכה (יש מקצועות טכנאי שבהם תעודת הסמכה במדינה השתלטנית שלנו היא חובה, טכנאי מחשבים הוא עדיין לא אחד מהם)

כדיי לעבוד כטכנאי מחשבים, בין אם בעסק רשום או בעסק פיראטי, יש צורך בידע וניסיון אבל לא בתעודה. אם אתה יודע כבר את התחום, כנראה שיש לך ניסיון כלשהוא בעצמך - להחליף, לשדרג, להדריך, לפרמט, למצוא תקלות וכדומה. זה גם הידע שצריך טכנאי מחשבים. כמה שיותר תתקן מחשבים ככה יהיה לך יותר ידע וניסיון, שהרבה יותר משמעותיים מאיזה קורס

אם אתה רוצה ללמוד יותר, תבחר משהוא שהיית רוצה ללמוד, תכתוב את זה בגוגל, ולך תקרא

פורסם

וואו, זה כ"כ אני בגיל 17 :-[

פורסם
  • מחבר

שאלה,

ראיתי בהרבה מכללות את התחום תחזוקת מחשבים ורשתות ,

זה גם נקרא טכנאי מחשבים או מה?

ואם אני טוב בתחום הזה, איזה מקצוע אני יכול ללמוד ולהתפתח עוד ולהצליח בחברות?

פורסם

שאלה,

ראיתי בהרבה מכללות את התחום תחזוקת מחשבים ורשתות ,

זה גם נקרא טכנאי מחשבים או מה?

ואם אני טוב בתחום הזה, איזה מקצוע אני יכול ללמוד ולהתפתח עוד ולהצליח בחברות?

כן,אם יש לך ידע טוב כטכנאי אז תשוקל ללמוד מנהל רשתות MCITP

או תיכנות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים