עבור לתוכן

Soul Reaver 2 : Legacy Of Kain

Featured Replies

פורסם

הי לכולם מה המצב?

מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain)

היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו

עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב

אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס

אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן

וכבר יש משחק מספר 3

אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה

פורסם

היה לי

אין לי מושג אם הוא עדיין אצלי, שכחתי אצל חבר או זרקתי

בכל מקרה היה משחק נחמד מאוד

פורסם

1. אסור לתת בפורום הזה לינקים למשחקים מלאים

2. המשחק לא עובד בXP מישהו יודע אם אפשר להפעיל אותו על XP???

הורדתי את הדמו והוא לא עובד יעני לא רואים כלום או שרואים מסך כחול אבל שומעים....

וב2000 זה עובד [לאח שלי יש]....

פורסם

מאה אחוז שאין את זה על אף פאב , כי זה מאוד ישן .

תחפש בחנויות משחקים , אולי יש להם את זה במחיר מוזל .

פורסם

המשחק הזה כן עובד על אקספי, הראשון לא עובד (legacy of kain-soul reaver, אבל קיים לזה תיקון שמאפשר הרצה באקספי)

אם אתה מעוניין במשחק ויש לך סבלנות אז צור איתי קשר באייסיקיו 82979205 אני יראה לך מאיפה להשיג אותו...

נ.ב. זה משחק ענק בזמן קניתי אקסבוקס במיוחד בשביל משחק החדש בסדרה שיצא לא מזמן...

פורסם

כן אתה צודק אני גם בדקתי ואפשר לשחק אותו באקס פי פשוט ההודעה ההיא כתבתי אותה לפני שבדקתי אפשרויות....

צריך להיכנס לרגיסטרי ולשנות שמה את ה VSHADER שלו מ0 ל1....

אני גם אוהב את הסדרה הזאת אני גם דאגתי [אההמ] "לקנות" אותו והוא באמת יפה רק באסה שיש רק סרט אחד [לא כולל את הסרט הקרדיטים בסוף] והוא קצת קצר [זמן משחק לעומת דיבורים] יעני יש שמה הרבה דיבורים שלוקחים את רוב זמן המשחק.

אני גמרתי אותו ב8 שעות לפחות ככה כתוב למרות שישבתי עליו יומיים.... בערך איזה 12 שעות כל יום.... ;D [משהו מוזר] אולי לא קראתי טוב....

אני מחכה לשלישי [אני יודע שהוא יצא אני מחכה "לקנות" אותו במחיר מוזל (הוא עוד לא הגיע לחנות שלי 8) ;D )]

פורסם

אני, יש לי תמשחק. לא מבין רק איך אתם גומרים משחק וזורקים אותו. משחק יכול להיות כמו סרט תמיד טוב. אני עדיין שומר על

Oddworld Abe's oddysee and Exudduse

1 וחלק 2. חבל ש 3 יצא רק לאקס בוקס. מישו מכיר תמשחק SILVER משחק ע'ג 2 דיסקים. זה משחק פצצה גם יש לי אותו. כי זה תפקידים ולחימה בזמן אמת לא כמו פולאווט או דיאבלו. זה משחק באמת בזמן אמת. חברי הביא לי אותו ב 2000 אחרי שבוע נדפק לי הקשיח הלך המשחק. מצאתי אותו ב 7.2002 וקניתי ב 25 שח באלנבי ת'א. יש לי גם רשימה של משחקים שם מסומן מה יש לי תבדקו. לא בדקתי עוד את כל הפורומים פה אז אני הודיע על הרשימה רשמית כנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים