פורסם 2011 בינואר 1514 שנים כרגע התקנתי וינדוס 7 פרימיום 32 ביט על מערכת CPU Type DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200)1 גיגה זכרון ו כרטיס נוידיה 8500GTהמערכת לא ניתנת לשימוש בצורה לא הגיונית אפילו עכשיו שאני כותב פה הכל זוחל והאותיות מופיעות אחת אחת בצורה איטית כמה שניות אחרי שאני רושםתפריטים עצמם בתוך הוינדוס בקושי זזים ורואים את האנימציות מעבר פריים פריים לדוגמא שיש לי לסמן תיבת בחירה פשוט לוקח כמה שניות לתיבה לקבל סימוןעמודי אינטרנט תקועים כמעט לגמרי משחק פלאש הכי פשוט שיש זז בפריים כל 2 שניות לא הגיוני שהחומרה עצמה חלשה עד כדי כךהמחשב עד עכשיו רץ על XP והיה אפשר לראות קבצי 720P ולעבוד חלק בדסקטופ ודפדפןמשהו לא תקין פה התקנתי וינדוס 7 שוב אבל אותה הבעיה הכל תקועאני לוחץ START - ALL PROGRAMS ולוקח כמה שניות במהלכם רואים את כל האנימציה של התפריטים משתנה פייד אוט ואין אין לי מושג מה זה יכול להיות משהו לא תקין פה לא מאמין שהחומרה עצמה כזאת חלשה למישהו יש מושג?
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר עדכנתי של נוידיהוניצול משאבים עומד על ערכים נמוכים ובינוניים לא משהו מיוחד אבל בכל זאת בערכים הנמוכים הכל תקועלא יודע מאכזב שמתי וינדוס 7 בציפייה שאפילו ישפר את הביצועים מ XP כל המערכת הזאת
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים התקנת דרייברים של הצ'יפסט? (אני לא מדבר על הדרייברים של כרטיס המסך אלא על לוח האם שלך)
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים התקן ביוס חדש.כבר נתקלתי במשהו דומה, אפילו לא ברמה של איטיות, ברמה של אי יכולת לפתוח חלונות או לבצע פעולה פשוטה כמו תפריט קליק ימני.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר כן בדיוקעכשיו אני כבר לא על המחשב ההואפעם הבאה שאני שם אני אצטרך לנסות כמה דברים ואם לא מצליח להחזיר XP
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים מחבר התקן ביוס חדש. כבר נתקלתי במשהו דומה, אפילו לא ברמה של איטיות, ברמה של אי יכולת לפתוח חלונות או לבצע פעולה פשוטה כמו תפריט קליק ימני. עדכון אני שוב בבית של אבא שלי על המחשב של אחותי קצת פחדתי לשחק עם הביוס כי לא הייתי סגור על מה לעשות בדיוק בסופו של דבר קפצתי למים ועשיתי את הצעד אפילו שהרגשתי שיש סיכוי שיהרס יותר השתמשתי בכלי amiflash שעובד בתוך הוינדוס הורדתי כמה גרסאות של ביוס מהגרסה הנוכחית שמותקנת ועוד שלושה גרסאות מעליה פתחתי את התוכנה הטענתי את הביוס 5.4 ועשיתי FLASH לא הייתי בטוח שמה שאני עושה הוא נכון כי התוכנה חיפשה קובץ ROM והביוסים שהורדתי בכלל היו בסיומת שונה אבל עשיתי את זה בכל זאת התחלתי את המחשב מחשב ואיזה פלא הבעיה נפתרה רץ חלק סרטים מתנגנים חלק והכל נפתר וכרגע סוףסוף הרעיון שלי להתקין וינדוס 7 הגיע לסיום מוצלח עכשיו אני הולך להתקין ביוס 5.5 ואז 5.6 אני יעשה את זה בשלבים בשביל הבטחון פיוו זאת הייתה בעיה אחת המעצבנות איזה רכיבים ישנים ומעצבנים עריכה נוספת התקנתי ביוס 5.5 וקיבלתי מסך כחול שוב ושוב לפני הכניסה לוינודס התבאסתי רצח כי כבר עבד חלק אחרי שעשיתי ביוס 5.4 לחצתי DEL ב BOOT והעלתי FAIL SAFE ועלה וינדוס כרגע התקנתי ביוס אחרון 5.6 שקלתי אם לחזור לזה שעבד 5.4 ולגמור עניין אבל החלטתי לנסות 5.6 עכשיו אני הולך לעשות ריסטרט מקווה שאני יחזור :\ אוקי חזרתי פיוו הכל עבר בהצלחה ביוס מעודכן אחרון כרגע ווינדוס עולה ומתפקד תודה לאל איזה סיוטון
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים אוקי חזרתי פיוו הכל עבר בהצלחה ביוס מעודכן אחרון כרגע ווינדוס עולה ומתפקד תודה לאל איזה סיוטון כן, ממש נורא. לרגע חששתי לגורלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.