פורסם 2011 בינואר 1414 שנים אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפולעכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל)שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ...פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה.מה לעשות?
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים בעקרון זו בעיה שלך כי כתוב בד"כ על החשבוניות שיש לך חודשיים לערער על תוכן החיוביםוכי אם לא עשית זאת אז זה אומר שאתה מסכים להם, אבל כמו כל דבר בישראל גם את זה אפשרלפתור בקצת צעקות... תבקש מנהל תעשה קצת רעש תבקש להתנתק ואז כמובן בד"כ הכל יסתדרסמוך עלי...
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר אין דבר כזההם לא יכולים לעשות כשלהם.1)מדובר בחוזה אחיד2) הם לא יכולים לשנות את תנאי החוזה3) לא חתמתי על חוזה כזה (שכר מרחוק)4)בטח שהיו צעקות על זה.5) תבדקו טוב טוב את שלכם
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים היי, אשמח לעזור בנושא, אך מאחר ואינני מכיר את הפרטים לעומק, שלח לי את פרטיהמנוי למייל- talk2us@012.net ולאחר שאבדוק עבורך את העניין, אחזור אליך עם פתרון.גולן.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים בסך הכל זאת אשמתך, אתה לא יכול להודות באשמתך ולא לצפות לעונש. אנימאמין איפשהו ש-012 אפילו שלחו לך "אזהרה" שהחיובים הולכים להשתנותמיום X.לצערי מותר להם לעשות את זה, ואם אתה לא מודיע להם על כך תוך זמןסביר (שלדעתי עומד על 30 יום), אתה לא יכול לבכות אחרי זה, ועוד שנהאחרי.תלמד מעכשיו לבדוק את החשבוניות שאתה מקבל או שתמשיך לנוח על זריהדפנה.
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים אנשים צריכים פשוט ללמוד שאין ארוחות חינם. לא כדאי להצתרף לשום דבר בשביל "כמה חודשים חינם" . אם אתה לא צריך את השירות אל תצתרף . לי אגב יש הופ בשביל הבת שלי ואני יודע בדיוק בשביל מה אני משלם. אני עדיין לא הכי מרוצה מהתוכן כי הוא לא מתעדכן מספיק מהר ,עובד בצורה עקומה בIE בלבד ואי אפשר לצפות בשידור הופ חי דרך המחשב . אין לי יס/הוט אז את זה אני בנתיים חוסך אבל חבל שאי אפשר לשלם רק על ערוץ אחד או שניים כי אנחנו לא צריכים יותר מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.