פורסם 2011 בינואר 1414 שנים שלום רב, יש לי רשת אלחוטיתעם אבטחה מסוג WPA2-PSK והבעיה שלי הינה:המחשב נייד שלי מזהה את הרשת, אני מתחבר אליה ומזין את מפתח הרשת והמחשב מנסה להתחבר אך ללא הצלחה..מה יכולה להיות הבעיה שהמחשב לא מתחבר אם הוא זיהה את הרשת ומפתח הרשת נכון ?
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר מה זה "מנסה להתחבר אך ללא הצלחה" ?המחשב מזהה את הרשת, אני לוחץ על התחבר לרשת, מזין לו את סיסמאת/מפתח הרשת ובוחר אישור, מוצגת לי ההודעה שהוא מתחבר אך לאחר מכן רושם לי את ההודעה "החיבור בוטל ככל הנראה עקב זמן התחברות איטית"..מה הבעיה?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים ייתכן והכרטיס רשת האלחוטי שלך לא תומך ב WPA2 ...תחפש מידע באינטנרט לגביוהאם אתה מצליח להתחבר לרשת האלחוטית כאשר אתה מגדיר את ה AP לעבוד ב wpa-psk ?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מדובר 2 פרוטוקולי אבטחה שוניםWPA-2 בא להחליף את WPAייתכן וכרטיס הרשת שלך יישן ואינו יודע לעבוד ב WPA-2
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר WPA2 יצא ב-2004 והמחשב שלי הוא מלפני 3 שנים בערך אז זה לא צריך לתמוך?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים 1 תבטל את ההצפנה של הנתב 2 תמחק את הפרופיל 3 תעשה Netsh i i r מCMD ואז אתחול ותנסה להתחבר מחדש בהתחלה ללא הצפנה
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים משהו נוסףבמידה ומופעל על הנתב שלך מנגון אבטחה של אימות MAC-Addressשמאפשר כניסה רק לכתובות MAC שהוגדרו בנתב ידנית שהכתובות MAC של המחשב שלך נמצאת שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.