עבור לתוכן

על מעבדי Duron ,זכרונות pc1600 ולוחות ASUS

Featured Replies

פורסם

פעם,

לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600...

לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי.

והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם.

כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)...

נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ...

לכן אסכם זאת בקצרה:

האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266?

נ.ב:"All your base

פורסם

בטח שיעבוד,אבל לא נינצל את כל מהירות הזיכרון

פורסם

עצה, פתח את המכפלה, תוריד את המכפל ותעלה את הבאס.

פורסם

תהנה מיכולות אוברקלוקינג טובות יותר !

פורסם

עצה, פתח את המכפלה, תוריד את המכפל ותעלה את הבאס.

גם אני מציע לך לעשות את אותו הדבר...

או אפילו פשוט להעלות את מהירות הבאס ל-266, יכול להיות שהדיורון 800 יעמוד בזה כי יש לו יכולות אוברקלוק ממש ממש טובות!

אם אתה לא מעונין לפתוח את המכפלה והמעבד לא עובד במהירות באס 266 אז תקנה HSF חדש וטוב ממה שמקבלים עם המעבד... ואז אני בטוח שאתה פשוט תוכל להעלות את מהירות הבאס ל 266...

בהצלחה! :)

פורסם

לא יכול להיות אלא אפשרי ובר ביצוע...

אצלי יש שני מחשבים שעובדים ככה וזה שילוב מעולה... מומלץ מאוד לעשות את זה... זה פשוט יתן לך עוד ביצועים בחינם...

פורסם

לא יכול להיות אלא אפשרי ובר ביצוע...

אצלי יש שני מחשבים שעובדים ככה וזה שילוב מעולה... מומלץ מאוד לעשות את זה... זה פשוט יתן לך עוד ביצועים בחינם...

זוהי הרי תמצית האוברקלוקינג :)

פורסם

"סע ...

המפתחות בפנים"

;D

פורסם

אני מכיר הרבה אנשים עם דורון 800 שהצליחו להריץ אותו ב1066. תעלה את מהירות האפיק ל(266)133, תשאיר את המכפלה 8 ותעלה את הVCORE ל1.85 או 1.825 ותראה איזה יופי זה יעבוד לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים