עבור לתוכן

מישהו מכיר איזה צעצוע ילדים זול שיש לא מעגל שעושה רעש של רכב?

Featured Replies

פורסם

אני צריך פשוט משהו שיעשה צליל כזה

כי אני רוצה לפרק לו את המעגל הזה ולשים במארז שלי שיהיה כאילו כמו רכב ויעשה רעש כמו רכב :silly:

פורסם

אני צריך פשוט משהו שיעשה צליל כזה

כי אני רוצה לפרק לו את המעגל הזה ולשים במארז שלי שיהיה כאילו כמו רכב ויעשה רעש כמו רכב :silly:

אתה רוצה שכל הזמן וגם בזמן שאתה גולש באינטרנט רוצה לשמוע את הקו הזה ? ( אם כן תוריד קובץ קול ותשמיע אותו ברקע !!!!!!!!)

או רק בזמן עליית הוינדוס ? ( אם כן כנס ל לוח בקה , צלילים , הפעלת וינדוס ......)

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה שכל הזמן וגם בזמן שאתה גולש באינטרנט רוצה לשמוע את הקו הזה ? ( אם כן תוריד קובץ קול ותשמיע אותו ברקע !!!!!!!!)

או רק בזמן עליית הוינדוס ? ( אם כן כנס ל לוח בקה , צלילים , הפעלת וינדוס ......)

לא רציתי לסדר איזה מעגל שברגע שאני לוחץ המפסק הפעלה של המחשב בשביל להפעיל אותו

אז שהמפסק יסגור מעגל גם עם המעגל של האוטו צעצוע וככה יעשה רעש של רכב (שכאילו אתה נותן סטארטר ומניע תמחשב...)

וחשבתי אחרי זה אני ירכיב את הנועל מקלדת שיש לי מהמחשב הישן "סוויץ'" זה שהיה במחשבים הישנים... בנקום המפסק....

כן זה קצת דבילי אבל זה הייחודיות במודינג לא? :silly: כבר סידרתי למארז גלגלים של גייפ ניקון שהיה לי...(הרי לכל אוטו חייב שיהיה גלגלים לא? :silly: ) יצא ממש יפה...

פורסם

תצרוב דיסק אם הרעש ותשים בכונן CD + האק ללחצן play שמדליק אותו לשניה כשנותנים מתח (יכול להיות שיספיק לשים קבל קטן במקביל ללחצן, לא יודע)

את הכונן עצמו תשים במחשב בפנים יותר ככה שהוא יהיה מתחת לפאנל הקדמי. ותחבר אליו מתח ו Audio לכרטיס קול

פורסם

אולי הוא יכול לקנות או לסדר איזה נגן ג'נרי מעפן ב 50 שקל וישים בזה MP3 לקול שהוא רוצה , וידאג שיהיה מופעל כל הזמן ויחבר את הPLAY שלו עם לחצן הכיבוי -הפעלה של המחשב

ואם ימצא איזה בננה -מפצל T שישים בכניסת האודיו של כרטיס הקול , וישים את הMP3 בצד אחד ואת הרמקולים בצד שני ....

( או אתה יכול לשים רמקול נפרדל הנגן בתוך המארז , )

פורסם

לכונני CD ישנים שאתה יכול לקבל חינם ממחשבים זרוקים יש PLAY ויציאת קול. הם עובדים אם כל Audio CD צרוב, וצריכים רק מתח מהספק (ללא חיבור IDE). בכרטיס קול של המחשב (בלוח במקרה של כרטיס אונבורד) יש כניסת CD-IN שאליה מחברים את הקול מה CD

הוא יכול לצרוב דיסק שיש לו טראק אחד אם הרעש של המנוע ולחבר את כל אלה בתוך המארז (לשים את הכונן CD בפנים יותר ולסגור מעליו אם פאנל ריק של המארז כך שלא רואים את הכונן), ולחבר משהוא שסוגר ופותח מגע לשניה כשמחברים את המתח (קבל קטן בדרך כלל עושה את זה, אם לא אז ניתן לשים קבל + ממסר) שמחובר ל PLAY של ה CD

פורסם
  • מחבר

לכונני CD ישנים שאתה יכול לקבל חינם ממחשבים זרוקים יש PLAY ויציאת קול. הם עובדים אם כל Audio CD צרוב, וצריכים רק מתח מהספק (ללא חיבור IDE). בכרטיס קול של המחשב (בלוח במקרה של כרטיס אונבורד) יש כניסת CD-IN שאליה מחברים את הקול מה CD

הוא יכול לצרוב דיסק שיש לו טראק אחד אם הרעש של המנוע ולחבר את כל אלה בתוך המארז (לשים את הכונן CD בפנים יותר ולסגור מעליו אם פאנל ריק של המארז כך שלא רואים את הכונן), ולחבר משהוא שסוגר ופותח מגע לשניה כשמחברים את המתח (קבל קטן בדרך כלל עושה את זה, אם לא אז ניתן לשים קבל + ממסר) שמחובר ל PLAY של ה CD

CD זה יותר מידי גדול...

סידי של לפטופ זה אפשרי?

פורסם

אחד כזה שיש לו לחצן PLAY מקדימה (או שעושה PLAY לבד ללא לחצן) + יציאת קול מאחור (4 מגעים שכתוב מעליהם analog audio או rggl)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים