פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים אני עושה עדכון לכרטיס אבל לא הצלחתי להגיע לcommand portניסיתי הכל: לעשות דיסקט איתחול בפורמט של xpהכנסתי דיסק התקנה של 98 אבל ההארד לא הופיע רק הסידירוםאיך אני אוכל להיכנס לדוס?!
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים אם אתה לא יודע מה אתה עושה אז אל תסתכן. אבל אם אתה מתעקש:אתה עובד עם מערכת קבצים של NT, לכן אתה לא יכול לראות את הדיסק הקשיח. אתה צריך להעביר את הקובץ ביוס ואת התוכנת צריבה שלו לתוך דיסקט, להפעיל את המחשב למצב דוס (דרך דיסקט של חלונות 98) ולצרוב את הביוס. ושוב, אם אתה לא יודע מה אתה עושה (וזה נראה ככה, לפי השאלה שלך) אז אל תעשה את זה.
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים מחפש מחשב עם חלונות 98 או משתמש בדיסק בשביל לעשות בוט איתו. אם יש לך דיסק אז אתה צריך לעשות בוט דרך הסי די, הפעלה ללא סי די רום, להכניס את הדיסק עם הביוס ולצרוב. אם יש לך דיסק אז זאת אותה דרך רק שתצטרך להחליף את הדיסקט. תקווה שלא יהרס לך המחשב (פעולות לא נכונות עם הביוס יכולות לגרום לזה, תקח בחשבון)
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים מחבר התוכנות שם להכנת דיסקטים הרסו לי 5 דיסקטים!איך אתם נכנסים לדוס רק תסבירו לי???אין איזה כפתור פשוט?!
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים איזה כפתור? וממתי הורסים דיסקטים? (הם נהרסים לבד)תעשה את הדיסקט BOOT של 98 או שתחפש בוט מסוג אחר (פארטישן מג'יק או גוסט)
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים רביד נסה את זה - http://www.ntfs.com/boot-disk.htmגמד - נסה להמנע מריבים אישיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.