עבור לתוכן

איך התפקיד קד"צ נהיגה?*צבא*

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

•מאבחן ביטחוני בחיל המשטרה הצבאית

•מערך הנ.מ

•לוחם חילוץ במערך פיקוד העורף

בחרתי בשלושתם,תודה על העזרה שלכם.

מקווה שיתנו לי תפקיד טוב ולא גרוע.

אם אני ירגיש שלא הולך לי טוב באותו מקום,אני יכול לעזוב את זה מרצוני החופשי?(מישהו פעם אמר לי שאפשר לצאת על אי התאמה)

ובנוסף לזה הגיוס שלי זה חודש אחרי בית ספר,יש אפשרות לדחות את זה באיזה חצי שנה?

• תגובות 35
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נראה לי שאתה יכול לצאת סתם ככה. אם יראו שאתה באמת לא מתאים יכול להיות שיעבירו אותך.

אתה יכול לנסות לבקש לדחות אבל מניסיון זה ממש לא שווה, עדיף לך להיתגייס כמה שיותר מוקדם ואתה תבין גם למה אחרי שתתגייס ככה שכל הסבר פשוט מיותר. אולי עכשיו זה נראה כאילו ממש מוקדם וכל זה אבל אם אין לך סיבה ממש טובה לדחות עדיף שלא תדחה.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני רוצה לדחות היא כי אני רוצה עוד קצת לעבוד ולעשות כסף לפני הצבא(אין לי הורים עשירים שיתנו לי כסף לבזבוזים,ומ700 שקל יהיה לי קצת קשה לחיות),בנוסף לזה לנוח כמו שצריך מהלימודים וקצת להתפרק במועדונים וכל הנושא הזה.

יש איזה דרך שהם בטוח ידחו לי את הגיוס?(משהו שעבד לכם אולי?),הבנתי כבר שדוחים כמעט לכל אחד,גם אם הוא אומר שההורים בבעיות כלכליות ושהוא צריך לעזור או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי היום בתיבת הדואר שלי ''זימון למדור פרט''

מישהו יכול לתת טיפים ולהגיד לי מה ילך לי שמה פחות או יותר?,הבנתי מחיפוש בגוגל שזה נדבר עם איזה בחור/בחורה ושואלים כמה חדרים יש בבית,אם יש בעיות כלכליות וכל זה.

יש אפשרות דרך השיחה הזאת איתם להיות ג'וב?(לבקש לשרת כמה שיותר קרוב לבית,ולעבוד בימים שאני לא בצבא גם)

פורסם

יכול להיות שלאחר השיחה תקבל הת"ש 1. הת"ש 1 אומר שאתה חייב להיות בבית לפחות לילה בשבוע(לא כולל קורסים וטירונות) והמשמעות שלו היא בעצם שהוא מונע שירות קרבי. פשוט תגיע ותספר את כל העניינים הכלכליים בבית.

פורסם
  • מחבר

נקווה שיתחשבו בי,המון תודה על התשובות שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים