פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים איך שהבנתי אם יש לי ADSL שתופס כרטיס רשת אחד במחשבאז עדיף לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר אותו למחשב השני ואת הADSL להשאיר על אותו כרטיס שהיה קודםאו שבכלל עדיף לקנות HUB ולחבר גם את הADSL וגם את 2 המחשבים לשםעל מה אני מדבר שאני מדבר על עדיף?? אני לא מדבר על כסף, כי ברור שהעיסקה עם הHUB תעלה יותר כסףאני מדבר על האינטרנטאיך שהבנתי אם אני אחבר את המחשבים עם כרטיסי רשת בלי חיבור לHUB האינטרנט יעבוד יותר מהר ונוכל לשחק במשחקי רשת ביחד בלי בעיות בפינג [מהירות החיבור לשרת שאני משחק בו]אז מה אתם אומרים שעדיף??? את הדרך של הכרטיסי רשת, או הדרך של הHUB?
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים המהירות תגדל דרך האב רק עם המודם שלך הוא ראוטר אחרת זה יהיה אותו הדברתזכור גם שהאב ידרוש ממך עוד כבל (אחד לכל מכשיר שמתחבר אליו לעומת דרך מחשב עם שני כרטיסים שלא צריך כבל בשביל להתחבר לעצמו)ואם יש לך כרגע כבל מוצלב תצטרך להחליף גם אותו או לחתוך אותו ולהצליב (לא כיף גדול מניסיון)בקיצור רב ביותר זה לא שווה לקנות האב חוץ מכמה מקרים:אם אתה מתכוון להוסיף בעתיד עוד מחשבים אז האב זה האופציה ההכי טובהאו אם למשל יש לך מדפסת שיכולה להתחבר דרך הרשת (כמו ה Lexmark m410 שלי) אז זה הרבה יותר נוח לחבר אותה גם להאבוכל דבר בסגנון הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.