פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אני מחפש דרך לצבוע להבליט או להוסיף הערות לקבצים ותיקיות שיעזור לי ויעשה לי סדר בקבצים.אם אפשר שזה יהיה בכל דרך שאשתמש בסייר עדיף (גם בהעלאת קבצים/שמירה וכל פעם שנפתח חלון סייר)אשמח לרעיונות תודהשכחתי להוסיף מדובר ב WIN 7
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו ObjectDock Plus בגרסאות המתקדמות יש המון אפשרויות בכל מקרה זה תוכנה שנותנת לך סרגל דמוי OSX (המערכת של אפל ) יש המון אפשרויות ככה שתמונה אחת לא תשקף בגדול מאוד נוח לסידור שולחן עבודה מוצף
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים תנסה את Rainbow Foldersואם יש לך סמלים מוכנים לאופן שבו אתה רוצה לסמן את התיקיות, תוכל פשוט להחליף את הסמל של התיקייה בהתאם.כדי להוסיף הערה לתיקייה. אתר את הקובץ Desktop.ini שבה, ותוסיף בסופו את השורהInfoTip=Descriptionכשבמקום Description אתה כותב את תיאור תוכן התיקייה.בכל פעם שתעמוד על התיקייה עם סמן העכבר, התיאור הזה אמור להופיע.אני באופן אישי חושב שזה מיותר ועדיף לתת לתיקייה מלכתחילה שם שיאפשר לזהות את תוכנה.
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים מחבר תודה רבה לשניכם הורדתי את 2 הדברים אני אשחק איתם ונראה מה עוד אפשר לעשותAbout:blank התוכנה Rainbow Folders זה בדיוק מה שביקשתי גם צובע וגם ניתן להוסיף הערה,לא צריך לשנות ולהוסיף קוד יש בתוכנה מקום שנקרא tooltip text שאתה מכניס בו את הטקסט והוא מופיע שאתה מצביע על התיקיה/הקובץ בנוסף לשאר הפרטים של התקייה.תודה רבה וערב טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.