עבור לתוכן

התחברות לשרת קדמילה

Featured Replies

פורסם

:nixweiss:שלום!

זה ימים שאיני מצליחה להתחבר לרשת קדמילה באימיול.

מקווה שמי מכם יוכל לסייע.

תודה, אוקי.

פורסם

ומה בדיוק הקשר לפורום "כללי?! מועבר לפורום "תוכנה" ורצוי מאוד לספק פרטים כמו הודעת השגיאה שמופיעה.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אני חדשה כאן, ואתה צודק - פרסמתי בפורום הלא מתאים!

ולעניינינו: לא קיבלתי שום הודעת שגיאה - כאשר האימיול מתחבר לשרתים, הקדמילה פשוט לא מתחברת!

מנסיוני הרב באימיול מזה שנים, מעולם לא נתקלתי בבעייה זו...

תמשיך לחייך, ותודה לך!

פורסם

סליחה על ההתפרצות אבל מה זה קדמילה?

פורסם

:kopfpatsch:

אני חדשה כאן, ואתה צודק - פרסמתי בפורום הלא מתאים!

ולעניינינו: לא קיבלתי שום הודעת שגיאה - כאשר האימיול מתחבר לשרתים, הקדמילה פשוט לא מתחברת!

מנסיוני הרב באימיול מזה שנים, מעולם לא נתקלתי בבעייה זו...

תמשיך לחייך, ותודה לך!

ברוכה הבאה ואני מתנצל אם השתמע מתגובתי שאני כועס כי אני לא כועס אלא מנסה לחנך... ;D

בלוג (LOG) של האימיול אמורה להופיע הודעת שגיאה כלשהי, לפחות כך אני זוכר מימיי בשימוש בתוכנה הזו. בנוסף לכך, האם את משתמשת בנתב אלחוטי?

נ.ב. נסי את הפתרון בקישור הבא:

http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=142905&st=0&p=1008433&#entry1008433

פורסם
  • מחבר
:yelclap:מודה לך מאד על עזרתך - אנסה להיעזר בקישור ששלחת לי, ומקווה שאצליח לפתור את הבעייה![br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 23:01:06
יונית - "קדמילה" זהו שרת שמשמש את תכנת אי מיול להורדת קבצי מוסיקה וסרטים.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 23:04:10
איני משתמשת בנתב אלחוטי - ולא, לא מופיעה שום הודעת שגיאה.
פורסם

oki54 - תודה רבה - החכמתי. ועוד שאלה. האם אימיול משתמש רק בשרת הזה או שיש עוד שרתים שבהם הוא משתמש? בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

:bash: למרות שביצעתי את הוראותיך, ואת הוראות ההדרכה באתר איליו הפנית אותי - בעיון רב, עדיין לא מצליחה להתחבר לקדמילה!

חחחחחחחחחחחחח שוברת את הראש כבר מספר ימים למצוא פיתרון לבעייה - ולא מצליחה..... לא בהתחברות אוטומאטית בהפעלת האימיול, ולא באופן ידני.

אבקש שוב את עזרתך.

תודה לחייכן, :)

אוקי. [br]פורסם בתאריך: 15.01.2011 בשעה 09:17:02

כאשר ערכתי בדיקת "פורט" זו התוצאה שקיבלתי:áãé÷ú çéáåø

àðà äîúï áæîï ùîúáöòú áãé÷ä ìôåøèéí ùì àéîéåì...

Testing IP: 87.69.72.38 (87.69.72.38)

îúçéì áãé÷ú çéáåø ìôåøè TCP...

áãé÷ú ôåøè TCP òáøä áäöìçä.

òëùéå áåã÷ ôåøè UDP...

ùåìç îðú UDP...

îçëä ìúåöàåú...

áãé÷ú ôåøè UDP ðëùìä!

áãé÷ú çéáåø äñúééîä.

--------------------------------------------------------------------------------

úåöàåú òí ôøèéí:

áãé÷ú çéáåø ôåøè UDP ðëùìä.

îðú UDP ùðùìçä ìà éëìä ìäú÷áì òì éãé äàéîéåì ùìê. ú÷ùåøú UDP îùîùú àú ÷ãîìéä åìäôçúú äùéîåù áøåçá äôñ (ú÷åøä) - îä ùìà éòáåã áùáéìê. ìîøåú ùäôòåìä äøàùéú ùì àéîéåì æîéðä áàîöòåú çéáåø TCP.

àéê ìôúåø áòéåú ôåøèéí... îùäå îôøéò ìú÷ùåøú áøùú ùìê. éùðï 2 ñéáåú îøëæéåú ìëê:

àí äéðê îùúîù áôééøååì, ååãà ùäôééøååì ìà çåñí àú äôåøèéí ùì àéîéåì! éúëï åúúá÷ù ìäâãéø çå÷ ìàôùø ìôåøèéí ìäéåú æîéðéí ìàéîéåì.

àí äéðê îùúîù áðúá, ååãà ùäðúá îðúá àú äôåøèéí äøöåééí ìëúåáú äàéé ôé äî÷åîéú ùìê!

úåëì ìîöåà òåã ôøèéí åòæøä ëàï áòæøä äî÷ååðú.

פורסם

כשאת אומרת שאת לא מצליחה להתחבר כבר ימים, זה אומר שקודם לכן כן הצלחת?

פורסם
  • מחבר

כן, בהחלט! הייתי מחוברת לקדמילה במשך כל השנים בהם יש לי אימיול!

הבעייה צצה פתאום לפני מספר ימים ובמחשב שלי ל א נעשו שום שינויים של הגדרות, או שינויים אחרים!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים