עבור לתוכן

כייצד עלי להתנתק מפלאפון? ואיזה חלופות יש להוט

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון.

הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל.

מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי?

ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע?

החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש.

אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם?

* אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה להוריד". אני אתנתק.

----------

בקשר להוט:

תמה לה תקופת ההתחיבות.

אצלנו בבית חובה שיהיה את הערוץ 9 [ישראל פלוס]

עכשיו האם יש לווין כלשהו שמשדר את ישראל 9?

רק בגלל הערוץ הזה אנחנו לא עוברים ללוין.

בתודה.

פורסם
  • מחבר

או אה, פלאפון ממש שולטים אה? אי אפשר להתנתק מהם, או שאף אחד לא הצליח ונשאר חי בכדי לספר זאת?

מה עם הוט? אין לה חלופות, כל כך טובה?

לא ידעתי.

פורסם

פשוט להתקשר ולהגיד שאתה מתנתק, לא להסכים "שיתקשרו חזרה", ולא להסכים לפשרה.

איןצורך בצעקות.

הם חייבים לנתק.

פורסם

אני זוכר בעבר שדודים שלי טסו לחו'ל במשך כמה חודשים הם עשו דבר שנקרא ''הקפאה'',במקום לשלם כמעט 220 שקלים על הטלויזיה הם שילמו ''רק'' 15 שקלים,הערוצים שהם קיבלו זה 9,10,22,24,33,99.

תנסה את זה מאמין שזה הדבר הכי טוב בשבילך אם אתה כ'כ רוצה רק את ערוץ 9.

פורסם
  • מחבר

אני זוכר בעבר שדודים שלי טסו לחו'ל במשך כמה חודשים הם עשו דבר שנקרא ''הקפאה'',במקום לשלם כמעט 220 שקלים על הטלויזיה הם שילמו ''רק'' 15 שקלים,הערוצים שהם קיבלו זה 9,10,22,24,33,99.

תנסה את זה מאמין שזה הדבר הכי טוב בשבילך אם אתה כ'כ רוצה רק את ערוץ 9.

מישהו יכול לאמת את דבריו של הבחור?

האם בהקפאת מנוי משאירים את ערוץ 9 פתוח לצפייה?

פורסם

www.rustv.tv

שים מחשב בסיסי, חבר אותו לטלויזיה, חיבור של 2.5 מגה, ויש לך 100 ערוצים ברוסית של מה שאתה רוצה ולא רוצה - וזה בעלות של פחות 100 שקל לחודש.

ערוץ 9 ... מיותר וחסר תכלית, חוץ מחדשות ברוסית, אין בו כלום.

פורסם

יש לסבתא שלי לווין עם ערוץ 9

פורסם

איזה לווין ?

פורסם

טוב עדכון, יכול להיות שהתבלבלתי=\

אני אבדוק

פורסם

דרך מאוד קלה להתנתק זה להתנייד. אתה לא צריך לדבר בכלל עם פלאפון אלא עם החברה אליה אתה עובר, והמספר הקודם שלך ישמר. זה עבד לי עם אורנג' ככה אבל אני מאמין שזה נכון לכל החברות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים