פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים סליחה על הודעה מיותרת אבל אנקודר נראה לי שפספסת את השאלה שלי על אם אתה מסכים איתי שההסבר שלי הרבה יותר מדויק (ההודעה האחרונה בעמוד הקודם)אני שואל לא רק בקשר ל RAS אלא בכלליות על כל ההסבר על זכרונות
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים babylon is GAYגם מנוע עושה rounds per minute?ולי אין אפילו בבילון מותקן במחשב, פשוט ככה אני יודע עוד מהתקופה שהייתי ילד קטן וחביב, כששאלתי את אבא שלי מה זה הRPM הזה שרשום בדשבורד..
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים קודם כל בהצלחה לאתר החדש. ואני מקווה שעם הזמן הוא יתמקצע ומאתר בסדר גודל קטן יחסית הוא יהפוך לאתר מכובד ואיכותי. בכל מקרה אם אתם מתכננים להשאר עוד הרבה זמן ולא להעלם אחרי תקופה יחסית קצרה כמו מספר אתרים אחרים, הייתי ממליץ לא התייאש בגלל כמות משתמשים קטנה בהתחלה ולהמשיך להפגין את המרץ שאתם מפגינים עד עכשיו.אגב.. בכל מקרה - מכל תגובות ה"אין כמו HWzone " אני רואה ששטיפת המוח שלנו הצליחה.אז תזכרו - אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! ;D
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים קודם כל בהצלחה לאתר החדש. ואני מקווה שעם הזמן הוא יתמקצע ומאתר בסדר גודל קטן יחסית הוא יהפוך לאתר מכובד ואיכותי. בכל מקרה אם אתם מתכננים להשאר עוד הרבה זמן ולא להעלם אחרי תקופה יחסית קצרה כמו מספר אתרים אחרים, הייתי ממליץ לא התייאש בגלל כמות משתמשים קטנה בהתחלה ולהמשיך להפגין את המרץ שאתם מפגינים עד עכשיו. אגב.. בכל מקרה - מכל תגובות ה"אין כמו HWzone " אני רואה ששטיפת המוח שלנו הצליחה. קודם כל תודה ! שנית : מה השיטה שלכם ? אולי גם אנחנו נעשה איזו שטיפת מוח קטנה?
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים קודם כל תודה ! שנית : מה השיטה שלכם ? אולי גם אנחנו נעשה איזו שטיפת מוח קטנה? עצם העובדה שאתה מגיב כאן ב פורום של HWzone רק מוכיח כמה האתר הזה הוא צומת מרכזית לכל קהילת החומרה בארץ, ואין יותר טוב ממנו. ואכן "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!"
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים אני מבקש האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחתחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוחדבר אחד שכחתי לומר: מזל טוב על האתר למרות כל מה שכתבתי קודם אני מאוד שמח שקמתם יש עכשיו מחסור רציניפי.סי.טיפ התדרדרו מתחת לכל ביקורת (כבר יותר מחודש אין שם אפילו דבר אחד בעמוד הראשי שמזכיר חדשת חומרה זה הכל על איזה תחרות מודינג ועוד דברים ניהוליים של האתר)פי.סי.-ספוט לא פועלים כבר המון זמןוטכנו זה טכנו זה לא רק על הנושא ולפעמים אין לי כל כך מה לחפש שמהאז עלו והצליחורק דבר אחד אחרון:תחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוח ;D
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מחבר חחחחחח שטיפות מוח ;Dתודה רבה על התגובות, אנחנו אכן ננסה לשמור על קור רוח גם כשלא יהיו לנו הרבה משתמשים...ואתם צודקים בהחלט- HWzone הינו צומת מרכזית בקהילת המחשבים הישראלית.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים :ylsuper: בכל מקרה שיהיה בהצלחה פוסטל 2 ? ??? ישן מדי לא ? אומנם ישן... אבל אל דאגה... אנחנו מוסיפים כתבות חדשות כמו שראית כבר עלתה כתבה על SAVAGE והיום או מחר תעלה כתבה על קומנדוס 3... ועוד משחקים רבים וטובים תודה רבה לכל המגיבים
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים DSTORM, תלמד לחיות עם ביקורות אובייקטיביות. אין צורך להעליב את סיכת הלוחם של סיירת הקומנדו האיכותית ביותר בצבא הגנה לישראל.זה לא של הש-13 נכון?
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים זה של שלדג שהיא יחידת סימון המטרות של חיל האוויר אני לא ארחיב יותר מדיי מעל דפי הפורום (לפחות עד שהוא יקבל סיווג בטחוני ;D) אבל הם עושים הרבה יותר ממה שזה נשמע
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר זה דווקא נשמע מאוד קשה....להיכנס לתוך שטח האויב כדי לסמן מטרות בלייזר למטוסים... זה לא צחוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.