עבור לתוכן

PC Arena - אתר מחשבים חדש נפתח !

Featured Replies

• תגובות 51
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה אומר...

לפי דעתי אתה טועה

פורסם

סליחה על הודעה מיותרת אבל אנקודר נראה לי שפספסת את השאלה שלי על אם אתה מסכים איתי שההסבר שלי הרבה יותר מדויק (ההודעה האחרונה בעמוד הקודם)

אני שואל לא רק בקשר ל RAS אלא בכלליות על כל ההסבר על זכרונות

פורסם
  • מחבר

Decktor, שיניתי את מה שאמרת, תודה... ;D

פורסם

babylon is GAY

גם מנוע עושה rounds per minute?

ולי אין אפילו בבילון מותקן במחשב, פשוט ככה אני יודע עוד מהתקופה שהייתי ילד קטן וחביב, כששאלתי את אבא שלי מה זה הRPM הזה שרשום בדשבורד..

פורסם

הפירוש הנכון והנפוץ הוא Revolutions Per Minute...

פורסם

קודם כל בהצלחה לאתר החדש. ואני מקווה שעם הזמן הוא יתמקצע ומאתר בסדר גודל קטן יחסית הוא יהפוך לאתר מכובד ואיכותי. בכל מקרה אם אתם מתכננים להשאר עוד הרבה זמן ולא להעלם אחרי תקופה יחסית קצרה כמו מספר אתרים אחרים, הייתי ממליץ לא התייאש בגלל כמות משתמשים קטנה בהתחלה ולהמשיך להפגין את המרץ שאתם מפגינים עד עכשיו.

אגב.. בכל מקרה - מכל תגובות ה"אין כמו HWzone " אני רואה ששטיפת המוח שלנו הצליחה.

אז תזכרו - אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! אין כמו HWzone! ;D

פורסם

קודם כל בהצלחה לאתר החדש. ואני מקווה שעם הזמן הוא יתמקצע ומאתר בסדר גודל קטן יחסית הוא יהפוך לאתר מכובד ואיכותי. בכל מקרה אם אתם מתכננים להשאר עוד הרבה זמן ולא להעלם אחרי תקופה יחסית קצרה כמו מספר אתרים אחרים, הייתי ממליץ לא התייאש בגלל כמות משתמשים קטנה בהתחלה ולהמשיך להפגין את המרץ שאתם מפגינים עד עכשיו.

אגב.. בכל מקרה - מכל תגובות ה"אין כמו HWzone " אני רואה ששטיפת המוח שלנו הצליחה.

קודם כל תודה !

שנית : מה השיטה שלכם ? אולי גם אנחנו נעשה איזו שטיפת מוח קטנה? :D

פורסם

קודם כל תודה !

שנית : מה השיטה שלכם ? אולי גם אנחנו נעשה איזו שטיפת מוח קטנה? :D

עצם העובדה שאתה מגיב כאן ב פורום של HWzone רק מוכיח כמה האתר הזה הוא צומת מרכזית לכל קהילת החומרה בארץ, ואין יותר טוב ממנו.

ואכן "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!" "אין כמו HWzone !!!"

פורסם

אני מבקש האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוח

תחזרו אחרי: האתר הנפלא www.hwzone.co.il לא עושה שטיפות מוח

דבר אחד שכחתי לומר: מזל טוב על האתר למרות כל מה שכתבתי קודם אני מאוד שמח שקמתם יש עכשיו מחסור רציני

פי.סי.טיפ התדרדרו מתחת לכל ביקורת (כבר יותר מחודש אין שם אפילו דבר אחד בעמוד הראשי שמזכיר חדשת חומרה זה הכל על איזה תחרות מודינג ועוד דברים ניהוליים של האתר)

פי.סי.-ספוט לא פועלים כבר המון זמן

וטכנו זה טכנו זה לא רק על הנושא ולפעמים אין לי כל כך מה לחפש שמה

אז עלו והצליחו

רק דבר אחד אחרון:

;D

פורסם
  • מחבר

חחחחחח שטיפות מוח ;D

תודה רבה על התגובות, אנחנו אכן ננסה לשמור על קור רוח גם כשלא יהיו לנו הרבה משתמשים...

ואתם צודקים בהחלט- HWzone הינו צומת מרכזית בקהילת המחשבים הישראלית.

פורסם

:ylsuper:

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

פוסטל 2 ? ??? ישן מדי לא ?

אומנם ישן... אבל אל דאגה... אנחנו מוסיפים כתבות חדשות :)

כמו שראית כבר עלתה כתבה על SAVAGE והיום או מחר תעלה כתבה על קומנדוס 3...

ועוד משחקים רבים וטובים :)

תודה רבה לכל המגיבים :)

פורסם

DSTORM, תלמד לחיות עם ביקורות אובייקטיביות. אין צורך להעליב את סיכת הלוחם של סיירת הקומנדו האיכותית ביותר בצבא הגנה לישראל.

זה לא של הש-13 נכון?

פורסם

זה של שלדג שהיא יחידת סימון המטרות של חיל האוויר אני לא ארחיב יותר מדיי מעל דפי הפורום (לפחות עד שהוא יקבל סיווג בטחוני ;D) אבל הם עושים הרבה יותר ממה שזה נשמע

פורסם
  • מחבר

זה דווקא נשמע מאוד קשה....

להיכנס לתוך שטח האויב כדי לסמן מטרות בלייזר למטוסים... זה לא צחוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים