עבור לתוכן

תוכנת הורדה חדשה. Bittorrent. טובה???

Featured Replies

פורסם

עזבו אותכם אין כמו EMULE פרוץ לוקח בין כמה שעות לכמה ימים להוריד קובץ אבל אף פעם לא הורדתי משהו

שהוא לא מה שהוא היה אומר להיות.

אין כמו הפשטות של EMULE

באימיול אין פאייק

Fake

שלא כמו בקאזה 90% מהמשחקים שם הם FAKE

אבל מה שמציק לוקח כמה ימים לקובץ בין לרדת...

ד"א

כל מי שמרוצה מהאימיול יכול בבקשה לרשום פה על כמה הוא מוריד אחרי 4 שעות זתומרת בבוקר או משהו...

לי זה מוריד על 30-40....

• תגובות 56
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

3. מהירות ה-DL תלוייה במהירות ה-UL כך שאם תבחרו UL של 1KB כנראה שה-DL יהיה איטי.

לא ידוע באיזה קליינט אתה משתמש, אבל ב-++BT אין רטיו DL/UL. כשאני מוריד משהו אני שם את ה-UL על 1, כשאני מסיים הכל, אני שם אותו על 8 בכדיי להעלות לאנשים אחרים.

פורסם

לא ידוע באיזה קליינט אתה משתמש, אבל ב-++BT אין רטיו DL/UL. כשאני מוריד משהו אני שם את ה-UL על 1, כשאני מסיים הכל, אני שם אותו על 8 בכדיי להעלות לאנשים אחרים.

מאיפה אתה מביא את הלינקים לביטורנט?

לינקים של משחקים סרטים או מה שאתה מוריד..

פורסם

מאיפה אתה מביא את הלינקים לביטורנט?

לינקים של משחקים סרטים או מה שאתה מוריד..

מהאינטרנט.

תחפש לבד, אני לא מתכנן לחלק פה בפורום לינקים לווארז.

פורסם

מהאינטרנט.

תחפש לבד, אני לא מתכנן לחלק פה בפורום לינקים לווארז.

אף אחד לא ביקש ממך לחלק משהו...

אתה מחפש בגוגל יעני?

או שיש אתרים שממש בשביל זה...

חיפשתי וראיתי רשימה של המון אתרים וכלום לא עובד..... בקיצור אני רוצה לחפש טורנטים...

כי אימיול איטי מדי מקסימום 40...

והShareaza

בכלל צב....

ואתה אומר שזה ממש טס אז אני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה הזאת

פורסם

מישה לא התכוונתי שאי אפשר לקבוע את יחס ה-UL/DL אלא שעבור מהירות UL מסויימת יש מהירות DL מקסימלית קבועה שאותה לא תעבור אלא אם תאפשר UL גבוה יותר. זה חלק מהפרוטוקול של BITTORRENT ולא תלוי ב-CLIENT הספציפי בו אתה משתמש.

פורסם

מישה לא התכוונתי שאי אפשר לקבוע את יחס ה-UL/DL אלא שעבור מהירות UL מסויימת יש מהירות DL מקסימלית קבועה שאותה לא תעבור אלא אם תאפשר UL גבוה יותר. זה חלק מהפרוטוקול של BITTORRENT ולא תלוי ב-CLIENT הספציפי בו אתה משתמש.

זה חדש לי.

אתמול הורדתי קובץ במהירות של 100 יציב ו-UL שלי היה על 1.

יש לך אולי את רשימת ההגבלות של Torrent?

פורסם

עזבו אותכם אין כמו EMULE פרוץ לוקח בין כמה שעות לכמה ימים להוריד קובץ אבל אף פעם לא הורדתי משהו

שהוא לא מה שהוא היה אומר להיות.

אין כמו הפשטות של EMULE

אין סיבה לחכות כמה ימים או אפילו שבוע בשביל משחק אצל האימיול כשאתה יכול להשתמש בתוכנות הרבה הרבה יותר מהירות, פשוטות ואמינות לא פחות.

אני משתמש בFFXP ואם מוצאים פאב טוב אז תוך 6 שעות מקסימום יש לי את מה שרציתי...

*קצב ההורדה הרבה פעמים מגיע למקסימום תוך מספר שניות ובדרך כלל אין בעיות של RATIO's אבל זה כבר תלוי בשרתי הFTP שמשתמשים בהם.

פורסם

אין סיבה לחכות כמה ימים או אפילו שבוע בשביל משחק אצל האימיול כשאתה יכול להשתמש בתוכנות הרבה הרבה יותר מהירות, פשוטות ואמינות לא פחות.

אני משתמש בFFXP ואם מוצאים פאב טוב אז תוך 6 שעות מקסימום יש לי את מה שרציתי...

*קצב ההורדה הרבה פעמים מגיע למקסימום תוך מספר שניות ובדרך כלל אין בעיות של RATIO's אבל זה כבר תלוי בשרתי הFTP שמשתמשים בהם.

אתה צודק ערן אבל הבעיה היא "אם מוצאים פאב טוב", ואם לא?

או שמוצאים אחד ממש מהיר, מגיעים עד הספריה בה אמור להיות מה שאתה רוצה ומגלים שאיזה DELETER בן זו** כבר היה שם.

או שמתחילים להוריד וכשמסיימים מגלים שדווקא את XXX.R44 לא היה שם...

עם TORRENTS זה פשוט מאוד. תמיד תמצא מה שאתה רוצה, לא צריך לחפש ב-1000 FTPS ותמיד תקבל את כל הקבצים ממקום אחד.

פורסם

אתה צודק ערן אבל הבעיה היא "אם מוצאים פאב טוב", ואם לא?

או שמוצאים אחד ממש מהיר, מגיעים עד הספריה בה אמור להיות מה שאתה רוצה ומגלים שאיזה DELETER בן זו** כבר היה שם.

או שמתחילים להוריד וכשמסיימים מגלים שדווקא את XXX.R44 לא היה שם...

זה קורה לאנשים שלא נמצאים בסצינה והם רק Leechers שלא תורמים ואפילו לא יודעים מי בנה את הפאב.

פורסם

צודק.

כשלמדתי והיה לי הרבה זמן חופשי (טוב הייתי אמור להשקיע אותו בלימודים אבל זה לא הסתדר לי ;) ), הייתי די עמוק בעסק אבל עכשיו אני כל היום בעבודה וכשאני חוזר הדבר האחרון שאני אעשה זה לרבוץ שעות בערוצי IRC....

פורסם

צודק.

כשלמדתי והיה לי הרבה זמן חופשי (טוב הייתי אמור להשקיע אותו בלימודים אבל זה לא הסתדר לי ;) ), הייתי די עמוק בעסק אבל עכשיו אני כל היום בעבודה וכשאני חוזר הדבר האחרון שאני אעשה זה לרבוץ שעות בערוצי IRC....

צודק, הכי חשוב שתרמת מתי שהוא לסצינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים