עבור לתוכן

התחדשתי בסט של לוגיטק Z-5500

Featured Replies

פורסם

קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....!

רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת)

יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530....

הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX?

זה יתן סאונד טוב יחסית?

יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...

פורסם

זה תלוי.

איני מכיר את ה XBOX אך אני מאמין שיש בו יציאה אופטית מאחורה, כאשר אתה מחבר את המכשיר ביציאה אופטית הוא אינו יכול לספק DTS ב5 ערוצים אלה רק ב 2 ערוצים מפאת חוסר בתעבורה בהשוואה ל HDMI.

לפי מה שהבנתי מאנשים ברשת . אפשר לחבר את המערכת לטלוויזיה במידה ויש לה חיבור אופטי ולהגדיר שכבל ה HDMI שמחובר בין הקונסולה לטלוויזיה יהיה output לסאונד/ווידאו,וככה תוכל להנות מ DTS ב5 ערוצים , לא ש5 ערוציםבDD זה רע ...

פורסם

ממתי יציאה אופטית ללא כל המרה לא מעבירה את את כל המידע הדיגיטלי של פס הקול?

פורסם
  • מחבר

אז מה ממליצים לעשות כדי שאני יהנה מסאונד 5.1 במשחקים ובסרטים?

פורסם

האמת שקיימת ע"י כרטיס הקול איזה שהיא המרה על מנת להוציא יותר משני ערוצים בחיבור אופטי.

המגבר של לוגיטק יודע לזהות ולשדר לרמקולים DTS ......השאלה אם יש לך יציאה אופטית ב-XBOX ...אני לא חקרתי עליו.

ישנם שני ממשקי SPDIF:

1. העברת שני ערוצים לא דחוסים (PCM Stereo)

2. העברת מספר ערוצי אודיו דחוסים (כגון AC3 ו DTS)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות! :yelclap:

בדקתי את קצת לעומק והתברר שהאקסבוקס לא יכול להוציא סאונד DTS מ5.1 רמקולים

מישהו יכול לאמת את זה?

סוני3 יכול להוציא?

פורסם

זה לא כזה ישנה לך .

גם ככה במערכת כמו שלך [ולי יש את המערכת שלך] לא תשים לב להבדל בין DTS ל DD מנסיון..

כן סוני 3 יכול להוציא , אך כמו שאמרתי מבחינת תעבורה אתה מוגבל ,כבל אופטי לא יכול להעביר בקצב של 4.8 מגה לשניה בשונה מחיבור HDMI, כמו שאמרתי ככה או ככה DD ב5 ערוצים זה באמת אחלה , תוכל לעבוד ב2 ערוצים ב DTS ואז מה שיקרה הרמקולים האחורים יהיו "מראה" מבחינת הסאונד של הקדמיים ולא יהיה לך 5.1.

או לחילופין במידה ויש לך סוני 3 , תעשה מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי , שבו אתה מחבר את המערכת לטלויזיה ..

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה ישנה לך .

גם ככה במערכת כמו שלך [ולי יש את המערכת שלך] לא תשים לב להבדל בין DTS ל DD מנסיון..

כן סוני 3 יכול להוציא , אך כמו שאמרתי מבחינת תעבורה אתה מוגבל ,כבל אופטי לא יכול להעביר בקצב של 4.8 מגה לשניה בשונה מחיבור HDMI, כמו שאמרתי ככה או ככה DD ב5 ערוצים זה באמת אחלה , תוכל לעבוד ב2 ערוצים ב DTS ואז מה שיקרה הרמקולים האחורים יהיו "מראה" מבחינת הסאונד של הקדמיים ולא יהיה לך 5.1.

או לחילופין במידה ויש לך סוני 3 , תעשה מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי , שבו אתה מחבר את המערכת לטלויזיה ..

לפי מה שהבנתי האקסבוקס יכול להוציא 5 ערוצים בDD והסוני יכול להוציא 5 ערוצים בDTS.......?

אם ככה אני יקח סוני 3... :)

ואכן יש למסך יציאת סאונד דיגטלית לפי האתר של סמסונג

פורסם

מעשה נבון..

סוני 3 היא מערכת בידור הרבה יותר מושבחת מXBOX , אל תשכח שהיא מגיעה עם כונן בלו-ריי.

פורסם
  • מחבר

מעשה נבון..

סוני 3 היא מערכת בידור הרבה יותר מושבחת מXBOX , אל תשכח שהיא מגיעה עם כונן בלו-ריי.

אין ספק שאני לא הולך להשתמש בבלוריי.... :P

אז אני רוצה להבין בבקשה...לסוני 3 יש יציאת סאונד שתומכת ב5.1 DTS? ולאקסבוקס לא?

פורסם

סוני יכול להוציא DTS ב5 ערוצים , אין לי מושג לגבי XBOX

פורסם
  • מחבר

סוני יכול להוציא DTS ב5 ערוצים , אין לי מושג לגבי XBOX

אגב זה מה שמצאתי באתר על האקסבוקס :

Audio:

- Multi-channel surround sound output

- Supports 48KHz 16-bit audio

- 320 independent decompression channels

- 32-bit audio processing

- Over 256 audio channels

פורסם

לי יש PS3 וגם אני מתעניין בקניית הרמקולים הנ"ל.

הבעיה שאין לי רסיבר וגם אני לא מתכוון כרגע לקנות אחד. הבנתי שאתה גם רוצה לחבר אותם בלי רסיבר , נכון?

אשמח אם תסביר בקצרה איך אתה מתכוון לחבר אותם כך שיהיה סראונד (ולא כולם יוצאו את אותו הצליל)

פורסם
  • מחבר

לי יש PS3 וגם אני מתעניין בקניית הרמקולים הנ"ל.

הבעיה שאין לי רסיבר וגם אני לא מתכוון כרגע לקנות אחד. הבנתי שאתה גם רוצה לחבר אותם בלי רסיבר , נכון?

אשמח אם תסביר בקצרה איך אתה מתכוון לחבר אותם כך שיהיה סראונד (ולא כולם יוצאו את אותו הצליל)

אני יחבר אותם בלי רסיבר......

Los יסביר הכי טוב שהוא יתחבר הוא ממש מבין בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים