עבור לתוכן

האם המוצר ב-DealExtreme מזוייף?

Featured Replies

פורסם

מה אתה מבלבל ?!?!

משיג סחורה טובה יותר בשוק ? ממש לא !

קונים שם בגלל שזה מהאינטרנט ? גם לא ! אנשים שקונים באינטרנט הם אנשים שהם פשוט לא פראיירים, שקונים מוצר טוב, במחיר טוב, בלי המיסים המטורפים של הארץ !

דווקא בגלל שזה האינטרנט, הרבה פריארים חושבים שזה מקום שקסמים קורים, והולכים לאתרים כמו DX וקונים מוצרים ברמה ירודה במחיר נמוך, שלמעשה אפשר ללכת לשוק ולקנות מוצר ברמה ירודה במחיר נמוך עוד יותר.

או שאפשר ללכת ולקנות מוצרים אמינים מחברות מוכרות. אני מעדיף לשלם 200 שקל על מוצר שיחזיק 6 שנים, מאשר לקנות מוצר מקביל באיכות ירודה יותר שיחזיק רק 3 חודשים ב30 ש"ח

ולמי שלא הבין אותי בצורה ברורה: ב DX תמיד יש מספר מציאות. אבל זה לא אתר כזה נהדר כמו שעושים מימנו.

• תגובות 60
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא בגלל שזה האינטרנט, הרבה פריארים חושבים שזה מקום שקסמים קורים, והולכים לאתרים כמו DX וקונים מוצרים ברמה ירודה במחיר נמוך, שלמעשה אפשר ללכת לשוק ולקנות מוצר ברמה ירודה במחיר נמוך עוד יותר.

או שאפשר ללכת ולקנות מוצרים אמינים מחברות מוכרות. אני מעדיף לשלם 200 שקל על מוצר שיחזיק 6 שנים, מאשר לקנות מוצר מקביל באיכות ירודה יותר שיחזיק רק 3 חודשים ב30 ש"ח

ולמי שלא הבין אותי בצורה ברורה: ב DX תמיד יש מספר מציאות. אבל זה לא אתר כזה נהדר כמו שעושים מימנו.

תתפלא.

פורסם

כפי שכבר כתבתי בעבר, הרוב המוחלט של הדברים שם באיכות סבירה, לא מעבר.

פורסם

מרבית המוצרים שנמצאים בdx נמכרים כמעט בכל פיצוציה, מכולת, חנות חשמל, כלי בית וכו...לרוב בהפרשים של מאות אחוזים או אלפי אחוזים ( ראיתי מוצרים בארץ שנמכרים ב-300 שקלים ועולים באתר 15 דולר, וכן מדובר באותו מוצר בדיוק).

כמעט כל המוצרים שמציפים את השוק מקורם בסין, ותיהיו בטוחים שהיבואן מוכר אותם לסיטונאים במחיר של dx.

פורסם

מרבית המוצרים שנמצאים בdx נמכרים כמעט בכל פיצוציה, מכולת, חנות חשמל, כלי בית וכו...לרוב בהפרשים של מאות אחוזים או אלפי אחוזים ( ראיתי מוצרים בארץ שנמכרים ב-300 שקלים ועולים באתר 15 דולר, וכן מדובר באותו מוצר בדיוק).

כמעט כל המוצרים שמציפים את השוק מקורם בסין, ותיהיו בטוחים שהיבואן מוכר אותם לסיטונאים במחיר של dx.

אשמח אם תבסס את דבריך.

פורסם

אין הרבה מה לבסס, יש לך דברים פשוטים כמו המתאם BT של DX שעולה 1.8$ ליחידה, כלומר 6.5~ ש"ח (עזבו את שער הדולר)

את אותו מתאם אני ראיתי בחנות בעיר שלי ב40 שקל...

יש לא מעט חנויות שקונות מוצרים מסין ומוכרות אתם ברווח אסטרונומי ללקוחות שלהם

פורסם

אני יכול לאמר בלי הקשר לדיון על המוצר הנ"ל שיש בארץ עשרות חנויות דוגמת enter ו"זה זה" או משהו כזה שמוכרות פיצ'פקס במחיר לא ריאלי ואת מרבית המוצרים שלהן אפשר למצוא בDX בפחות משליש מחיר.

פורסם

החנויות עושות רווח יפה מאוד על הכיסויים האלה...

זה אחד הדברים היותר רווחים לחנות שמוכרת אותם , חלק מהדגמים של ה- SwitchEasy נקנים בפחות מחצי המחיר שהם נמכרים ללקוח (זה אחרי המיסים\רווח שהיבואן עושה על המוצר).

יש מצב ש- DX יכולים להרשות לעצמן למכור מקורי במחיר כזה נמוך (קנו סטוק גדול שנעשתה להם הנחה יפה עליו), יכול להיות שהם פשוט עובדים על כמות ולא על רווח מטורף על כל יחידה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שכחתי לעדכן... :kopfpatsch:

הכיסוי שרכשתי הוא לדעתי כמעט בטוח מזוייף, על אף שבאתר כתוב עליו genuine, כנראה שזה לא אומר הרבה.

בכל מקרה, הוא עדיין סבבה ונראה די עמיד וקשיח, ואני בהחלט מסתדר איתו.

פורסם

DX לא שומרת סטוק, היא נמצאת ב"עמק הסיליקון" בסין או קוריאה או איפה שזה לא יהיה שמייצר את כל המוצרים האלה וזה חוסך להם עלות על משלוחים, אכסון וכו'

מעבר לזה

זה כולה חתיכת פלסטיק

למי אכפת אם מפעל צ'אנג חוואנג (המקורי) או מפעל צינגי מינגי (המזוייף) ייצר את זה? אם מדובר באוזניות, פלאפונים, מצלמות וכדומה יש הבדל ובאמת חשוב לשים לב לזה - אבל זה סה"כ פיסת פלסטיק שאמורה להגן על הפלאפון משריטות. מה כבר יכול להיות ההבדל העצום שאתה מתלונן עליו במשך 6 עמודים? ? ?

פורסם

שכחתי לעדכן... :kopfpatsch:

נזכרת אחרי ארבעה וחצי חודשים? :silly:

פורסם
  • מחבר

לחצתי על ״הראה תגובות חדשות להודעות שלי״ ואז ראיתי את הדיון הזה... :)

פורסם

אני חושב שזה פשוט כמה זמן שלקח לו עד שהחבילה הגיעה :nixweiss:

פורסם

אז אלכס בסוף צדק.. זה באמת הגיע בתרמיל של טרקר ישראלי

פורסם

אני חושב שהם התכוונו לשלוח את המקורי בזמן, אבל אז החליטו לא לאכזב וזייפו בשבילו אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים