עבור לתוכן

האם המוצר ב-DealExtreme מזוייף?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי אתמול מהאתר של DealExtreme כיסוי SwitchEasy CapsuleRebel אדום לאייפון 4, ב-11.60$ (מחירו המלא הוא 27.99$ באתר של ההחברה).

השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בזיוף, בגלל המחיר הנמוך, או שזה מקורי? :s05:

בדף המוצר כתוב genuine, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם.

אם לדעתכם זה מזוייף אני אבטל את ההזמנה.

• תגובות 60
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בד"כ מוצרים מ-DX מזוייפים. אבל, כשכתוב genuine אז אכן לא מדובר בזיוף (בד"כ DX אמינים בקטע הזה)

פורסם

המוצרים ב DX לא מזוייפים בדר"כ מאחר והם פשוט מאוד לא מתיימרים להיות "מקוריים".

כאשר כתוב Genuine אז זה....Genuine.

פורסם

הם לא מתיימרים להיות מותגיים. יש הבדל.

DX מעולם לא מכרו ולא התיימרו למכור זיופים.

אין להם בעיה למכור טלפון סלולרי שנראה כמו אייפון ועולה 50$, אבל הם לעולם לא יטענו שזה אייפון ולעולם לא יטענו שזה זיוף של אייפון (בין היתר בגלל שאז אפל תתבע להם את האמא).

פורסם

טעות שלי בניסוח. כמו שציינתי, כשכתוב genuine - זה אמיתי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, הרגעתם אותי :)

דרך אגב, יש לכם מושג למה לוקח כל כך הרבה זמן לשלוח את המוצר, ביחס נגיד ל-eBay או חנויות מקוונות אחרות?

פורסם

אם תוכל לתת התרשמות/תמונות שהמוצר מגיע אלייך? כי אני קניתי את המוצר דרך הייצרן ויצא לי יותר יקר..

נ.ב

שמתי לב שיש שם רק את הכיסוי האדום.. :s05:

פורסם

סתם לידיעתך אני הזמנתי ישר כשהם הוסיפו את זה והיה בצבע לבן

שלחתי מייל לswitcheasy והם אמרו שזה מזויף

אני הזמנתי בכל זאת, אבל שתדע... 8)

פורסם

זה רפליקה. שמאוד מעניינת האיכות שלה במחיר הזה. תעדכן!

פורסם
  • מחבר

אתה טוען שזה רפליקה למרות שכתוב genuine והתמונה של האריזה נראית בדיוק כמו בביקורות עליו ביוטיוב?

אני מקווה שאפשר לבטל למרות שכרגע המוצר נמצא בתהליך אריזה לפי האתר.

פורסם

יפתיע אותי מאוד אם זה לא.

כשתקבל את המוצר תראה בעצמך את איכותו. נסה למצוא מישהו שקנה קפסול רבל מקורי, להשוות איתו.

זה שהאריזה נראת אותו דבר - וויפטי דו. גם רולקס מזייפים מצויין.

פורסם

דרך אגב, יש לכם מושג למה לוקח ל-Deal Extreme כל כך הרבה זמן לשלוח את המוצר, ביחס נגיד ל-eBay או חנויות מקוונות אחרות?

ההרגשה שלי היא ש ל-Deal Extreme לוקח כל כך הרבה זמן לשלוח את המוצרים לישראל כי הם שולחים אותם עם תרמילאים שעושים טרק במזרח ומתישהו חוזרים הבייתה לארץ הקודש

פורסם

מניסיון אישי עם כמה מוצרים מהם, הם לא תמיד בעצמם מודעים לטיב המוצרים.

לפני כחודשיים הזמנתי 2 יחידות של wii motion plus מהם, כל אחד עלה משהו כמו 10 דולר.

לא היה במלא איזה שבועיים שלוש, וגם החבילה הגיעה תוך קצת יותר מחודש ...

אבל, וזה אבל גדול מאוד, הגיעו לי 2 חיישנים מקוריים של נינטנדו, עם חותמות, עם הכל מקורי.

זה מפתיע מאוד, אבל עדיין, זה מוזר לא פחות.

איך מוצר של 30 דולר של נינטנדו נמכר אצלהם בשליש מחיר, ועדיין מגיע מקורי לחלוטין ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים