עבור לתוכן

Facebook תסגר ב- 15 למרץ ? העולם התחרפן...

Featured Replies

פורסם

בולשיט גמור

פורסם

אני אכתוב כאן את מה שכתבתי בפייסבוק למי ששאל האם זה אמיתי:

אני: "כן, עסק שמכניס כ"כ הרבה כסף ייסגר. ברור"

איש-טיפש: "אבל בבלוגספוט כתוב ככה וככה! אם זה באינטרנט זה חייב להיות אמיתי!! הנה אפילו יש לי לינק"

אני: "נו באמת זה מזוייף לגמרי"

איש-טיפש2: "אה כן? כתבו על זה באתר חדשות! *לינק ל-weekly world news*"

אני: Weekly World News?

לעיתון הזה אתה קורא מקור לחדשות?

זה אותו עיתון שדיווח על כך שמייגן פוקס היא גבר, שאיראן שיגרה טיל גרעיני לעבר ישראל, ושמצאו את גן עדן.

יש להם חלקה שלמה באתר על פאקינג מוטנטים.

לא הייתי קורא לזה מקור מהימן לחדשות..."

פורסם

זה בערך כמו להגיד: "עד סוף ינואר אינטל נסגרת, כי, שמעתי את זה איפשהו ברשת - אז זה חייב להיות אמיתי" :s07::silly:

פורסם

הם מתכוננים לקראת סוף העולם ב2012.

פורסם
  • מחבר

ברור שזה בולשיט גמור, אבל זו לא הפואנטה. הפואנטה היא, איך לעזאזל שמועה כלכך לא הגיונית תוך מספר שעות הופכת לדבר הכי מדובר ברשת. ב- Youtube יש כבר סרטונים של משתמשים שמתחננים למארק שלא יסגור את האתר :kopfpatsch:

פורסם

כי יש אנשים שעבורם, למרבה הצער, סגירת הפייסבוק שקולה לקץ החיים שלהם. ולא מפתיע שמנת המשכל של נציג טיפוסי של קבוצה זו היא ברמה המתאימה כדי להאמין לשמועות כאלה.

פורסם

כרגע עוד לא ראיתי מקור אמין לשמועה.

מבחינתי זה בולשיט.

פורסם
ברור שזה בולשיט גמור, אבל זו לא הפואנטה. הפואנטה היא, איך לעזאזל שמועה כלכך לא הגיונית תוך מספר שעות הופכת לדבר הכי מדובר ברשת.

על זה נאמר - בעולם ישנם שני סוגים של אנשים, ורובם טיפשים.

פורסם

^

כמו

איך לגייסטין ביוור יש כל כך הרבה מעריצים?

פורסם

ברור שזה בולשיט גמור, אבל זו לא הפואנטה. הפואנטה היא, איך לעזאזל שמועה כלכך לא הגיונית תוך מספר שעות הופכת לדבר הכי מדובר ברשת. ב- Youtube יש כבר סרטונים של משתמשים שמתחננים למארק שלא יסגור את האתר :kopfpatsch:

אולי - ואני פה לגמרי משתולל עם התאוריות - כי בכל פורום תמיד יימצא מישהו שיחשוב שזה הגיוני לפתוח ת'רד על הנושא....?

פורסם

פירסום שקרי ולא אמין.

הודעה רשמית מהעמוד של פייסבוק:

"We didn't get the memo about shutting down, so we'll keep working away like always. We aren't going anywhere; we're just getting started."

http://www.facebook.com/facebook

פורסם
  • מחבר

אולי - ואני פה לגמרי משתולל עם התאוריות - כי בכל פורום תמיד יימצא מישהו שיחשוב שזה הגיוני לפתוח ת'רד על הנושא....?

ותמיד יהיה מי שיגיב בתר'ד הזה... ?

פורסם

^

כמו

איך לגייסטין ביוור יש כל כך הרבה מעריצים?

תחשוב על זה אם יגידו שלג'סטין גרבר יש מחלה סופנית והוא ימות ב1 למרץ

פייסבוק קטן ליד זה! תזהר שלא תגרום להתאבדות המונית של ילדות טיפשעשרה...

פורסם

או לא פיסבוק יסגר אני יאבד את כל מיליון החברים שאין לי ;D

(אין חי חשבון שם )

נו ברצינות הצלחה של אתר כמו פיסבוק מעודדת אותי

כי זה אומר שיש אנשים יותר חננות אפילו מימני בעולם ובכמויות גדולות :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים