פורסם 2011 בינואר 914 שנים ההודעה מעודכנת: 2 בעיות שהתחילו במקביל: השעון כל הזמן קופץ אחורה באקראי, בקפיצות של שעה שעתיים, בלו שום דפוס שהצלחתי לראות האינטרנט מתנתק בערך באותם מרווחי זמן, אבל לא באותו זמן של הקפיצות! השעון ופץ בלי קשר לסנכרון שלו עם שרת כלשהו בשביל להחזיר את האינטרנט מספיק להוציא ולחזיר את הכבל רשת (הראוטר עצמו לא מתנתק) עדיין לא בדקתי אם הבעיה קוראת בביוס או מערכת הפעלה אחרת. תודה מראש למי שיוכל לעזור *** הבעיה נפתרה! *** מסתבר שמה שגרם לתקלה המאוד משונה הזאת היה התקנה של VirtualBox 4. אחרי שהסרתי אותו הכל חזר לעבוד כרגיל
פורסם 2011 בינואר 914 שנים היה איזה עידכון שמייקרוסופט הוציאו לגבי השעון או התאריך עבור ווינדוס 7או שאולי זה באמת הסוללה שנגמרה
פורסם 2011 בינואר 914 שנים אותו דבר גם אם אתה מכבה את המחשב לכמה שעות ואז מדליק וישר בודק בביוס (בלי שמערכת ההפעלה עלתה והיתה יכולה להזיז את השעון) ?
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים אין קשר לסוללה.הסוללה במחשב היא רק סוללת גיבוי, ברגע שהמחשב מחובר לחשמל ודולק, הסוללה הזאת ללא שימוש.תפעיל את המחשב ותכנס לביוס. תכנס שם לתצוגה של השעון ותראה אם התופעה מתרחשת גם שם.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים סוללה אמורה להיות לגיבוי בלבד, אבל ראיתי מספיק מחשבים שתוכננו בצורה הזויה (בין היתר כאלה שלא נדלקים אם אין סוללה מלאה)
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר לא ניסיתי ביוס או מצב בטוח כי אני עדיין לא בטוח מתי בדיוק זה קורה.אתמול זה רץ 3 שעות רצוף עד שכיביתי את המחשב, היום בבוקר הדלתי אותו ב8 וחזרתי מהעבודה עכשיו והוא על 9 בבוקר...עדיין עם הדקות מדויקות.עשיתי סריקה עם אנטיוירוס וכמה תוכנות ספייור ולא מתאתי משהו שנראה רלוונטי, רק דברים של אקספלורר.הם יש מצב שמדובר בתקלה של הסנכרון של השעון של וינדוס?בנוסף בדקתי עם הספקית אינטרנט, ולא היו לי ניתוקים למרות שאחרי השיבוש של השעון האינטרנט במחשב מפסיק לעבוד.*** עדכון: הדקות גם לא תמיד נכונות, עכשיו הוא פתאום קפץ 15 דקות אחורה
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים תריץ משורת ההפעלהcmd /k net timeתראה אם אתה מסתנכרן מול איזה שעון חיצוני במחשב (פרוטוקול SNTP )כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים אתם רואים שהמספר של השעה לא משתנה, אבל הדקות הם תמיד הדקות הנכונות, אז אין בעיה בסוללה או משהו כזה, המחשב זוכר את השעה.מה לגבי השעה בביוס ?היא גם עושה בעיות כאלה ?
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר אתם רואים שהמספר של השעה לא משתנה, אבל הדקות הם תמיד הדקות הנכונות, אז אין בעיה בסוללה או משהו כזה, המחשב זוכר את השעה.מה לגבי השעה בביוס ?היא גם עושה בעיות כאלה ?איך אני בודק את זה? להשאיר את המחשב בתפריט של הביוס עד שמשהו יקרה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.