עבור לתוכן

תעריפים לסלולארי.. מישהו יודע מה אפשר להוציא בימינו?

Featured Replies

פורסם

הי..

הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS..

התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64.

מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS?

או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג').

לא דיברתי איתם שנים...

תודה!

פורסם

לפי נסיוני (סלקום) ב4שנים האחרונות,אפשר ממש להתווכח ולהוציא תעריפים יפים רק אם אתה מתחייב ולוקח חבילות דקות ו\או סמסים ו\או אינטרנט.

לי כרגע יש חבילה של 400דקות + 50 סמסים + 100מגה WAP ומשלם על 2 מכשירים (E52 שלי ו6500סליידר של אמא שלי,כולל ביטוח לשניהם) כל זה ב270ש"ח מחיר קבוע ברזל.

לפני כן היו לי חשבונות משתנים של חודש 180שקל וחודש אחריו 300 ואפילו פעם אחת 450 (שבוע בחו"ל).

בטווח הארוך אומנם לא חסכתי הרבה עם המעבר הנ"ל למחיר קבוע אבל זה נותן שקט נפשי (יחסי) ואתה יודע שאין יותר מדי הפתעות בחשבונית הקרובה :)

שלא תבין לא נכון,מאז ומעולם הייתי נגד השיטות המסריחות האלו לקשור את הלקוחות לתאגידים ולשלם הון עתק בשביל סה"כ לצאת למתחרה.

בסה"כ אני מרוצה וזה מה שחשוב ;) (אני בספק שיש פה מישהו עם תחביב מזוכיסטי-משהו של לריב עם החברה כל חודש ולהוציא מחירים חדשים :P)

אם תבוא עם מכשיר משלך,ותגיד שאתה רוצה רק קו טוקמן בלי לשלם להם אגורה כל חודש,יתייחסו אליך בהתאם (לצערנו).

בהצלחה על כל מקרה :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..

החל מחודש הבא אין התחייבויות בסולולר.. כך שהתעריפים אמורים להשתנות.

לא מאמין שיש מי שנהנה מהשיחות איתם.. אבל לרכז יום ולטפל בהכל פעם בשנה - זה אני תמיד עושה.

סתם לדוגמא עדכנתי מחירים לאינטרנט 2.5 עם 012 ובזק בינלאומי (מחזיק שני קווים).

בזמנו בזק היו מעולים לשיתוף אבל מסתבר שהיום 012 עולים עליהם עשרות מונים (לפחות אצלי).

עשיתי גיימר לראות איך זה זז וחוץ מהUPLOAD לא השתנה הרבה..

המסקנה היא שפעם בשנה צריך לשבת לראות מה נשתנה.

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד דעות וכמה נורמלי לשלם להם לדקת שיחה..

:xyxthumbs:

לפי נסיוני (סלקום) ב4שנים האחרונות,אפשר ממש להתווכח ולהוציא תעריפים יפים רק אם אתה מתחייב ולוקח חבילות דקות ו\או סמסים ו\או אינטרנט.

לי כרגע יש חבילה של 400דקות + 50 סמסים + 100מגה WAP ומשלם על 2 מכשירים (E52 שלי ו6500סליידר של אמא שלי,כולל ביטוח לשניהם) כל זה ב270ש"ח מחיר קבוע ברזל.

לפני כן היו לי חשבונות משתנים של חודש 180שקל וחודש אחריו 300 ואפילו פעם אחת 450 (שבוע בחו"ל).

בטווח הארוך אומנם לא חסכתי הרבה עם המעבר הנ"ל למחיר קבוע אבל זה נותן שקט נפשי (יחסי) ואתה יודע שאין יותר מדי הפתעות בחשבונית הקרובה :)

שלא תבין לא נכון,מאז ומעולם הייתי נגד השיטות המסריחות האלו לקשור את הלקוחות לתאגידים ולשלם הון עתק בשביל סה"כ לצאת למתחרה.

בסה"כ אני מרוצה וזה מה שחשוב ;) (אני בספק שיש פה מישהו עם תחביב מזוכיסטי-משהו של לריב עם החברה כל חודש ולהוציא מחירים חדשים :P)

אם תבוא עם מכשיר משלך,ותגיד שאתה רוצה רק קו טוקמן בלי לשלם להם אגורה כל חודש,יתייחסו אליך בהתאם (לצערנו).

בהצלחה על כל מקרה :)

פורסם

רק בשביל לתקן את פותח הדיון.

החוק החדש לא קובע שלא יהיו התחייבויות, אלא שקנסות היציאה יפחתו ל8% ממוצע החשבוניות כפול כמות החודשים שנותרו.

החוק אומר שכל קו שנפתח מה1.1.11 כבר נמצא בשיטה הזאת, וכל קו שהיה לפני ישתנה רק ב1.2.11

מבחינת מסלול, הכל תלוי בשימושים שלך, ואם אתה סטודנט, חייל, קרוב משפחה מדרגה ראשונה עובד במקום עם הטבות וכו'.

פורסם

שמע אני יכול לתת לך אותי כדוגמא, אבל רכשתי את החבילה לפני כחודש בערך ואני לקוח מאוד וותיק בסלקום והם היו בטירוף מכירות.

אני משלם 200 פיקס שזה גם על האיפון 4 גם על 1000 דקות לכל הרשתות 1000 אס אמ אס וחבילת גלישה של גיגה.

אני סטודנט אבל החבילה שלי היא בכלל איזה מסלול חילים שהנציגה עשתה(יש להם יכולת לעשות קומבינות כאלה ואחרות בעיקר חברות מיקור חוץ, הם עושים הכל בכדי למכור).

המחירים שאתה קיבלת הם יקרים מאוד ואפשר בקלות יחסית להוציא מהם הרבה יותר טוב .

צדק מי שכתב לך שחבילות דקות הם מתמכרים בצורה טובה יותר.

אני לדוגמא אמרתי להם ישר על ההתחלה על חבילה שחבר שלי קיבל בפלאפון כסטודנט כולל עוד 2 הטבות ,ניוד ועוד אחת שהוא קיבל, ככה שהמיקוח התחיל משם.

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים.

אם יש פה מישהו שאחת החברות עושה דרכו \ דרך החברה שהוא עובד בה אאוטסורסינג.. שלחו לי הודעה פרטית.

כבר התקשרו אלי פעמיים ולא הייתה לי סבלנות לדבר איתם.. עכשיו זה הזמן.

פורסם

אורנג', לקוח ותיק (מאוד)-

40 אג' לדקה, 29 אג' לSMS לפני חבילות.

כרגע עברתי למסלול עסקי.

זה גורם לתעריף הקודם שלי להראות כמו שחיטה...

פורסם

סלקום -

29 אג' לדקת שיחה ראשונה, החל מהדקה השניה ואילך 19 אג'.

19 אג' SMS.

פורסם

מה יעזור לכם לכתוב פה סתם מסלולים?

LOSNIR - המסלול שלך הוא חיילים בסלקום...

שכחת דמ"ש וחבילת גלישה...

פותח הדיון, תאמר לנו אם אתה סטודנט חייל או מישהו מהמשפחה שלך עובד בחברה כלשהי.

פורסם

סלקום -

29 אג' לדקת שיחה ראשונה, החל מהדקה השניה ואילך 19 אג'.

19 אג' SMS.

חבילה עיסקית?

פורסם

חבילה עיסקית?

מה יעזור לכם לכתוב פה סתם מסלולים?

LOSNIR - המסלול שלך הוא חיילים בסלקום...

שכחת דמ"ש וחבילת גלישה...

פותח הדיון, תאמר לנו אם אתה סטודנט חייל או מישהו מהמשפחה שלך עובד בחברה כלשהי.

נכון, זה מסלול חיילים.. אז?

בכל אופן, אין לי דמי שירות לחבילה (מבצע במסגרת הקישוריות) ומה בכלל חבילת הגלישה קשורה?

פורסם

מה "אז"?

לא חיילים לא יכולים להיכנס למסלול החיילים. :lol:

שוב - זה שקיימים מסלולים טובים זה לא סוד גדול.

איך להגיע אליהם זה כבר משהו אחר, ולרוב זה לא כל כך פשוט (אם אפשרי בכלל).

פורסם

חבר / בן של X Y Z / בן דוד, חסר? חצי מדינה עושה את זה.

חוץ מזה אל תשכח שאף אחד לא מונע אותך לעשות 3 מסלולי חיילים על אותו בן אדם, אחד בסלקום, באורנג' ובפלאפון.

ולמה אז? כי גם פה הציעו מסלולים עסקיים, שלא כל אחד יכול להצטרף אליהם..

פורסם

כן, זה נכון, לא חשבתי על זה. יתכן שבהחלט אנסה לעשות מסלול חיילים על שם אחי בחברה אחרת בעתיד.

דווקא בפלאפון ניסיתי כמה וכמה פעמים לעבור למסלול חיילים דרך אח שלי, ובכל הפעמים סירבו בטענה שכבר יש לו מסלול חיילים (שזה נכון).

הטענה שחצי מדינה עושה את זה מאוד לא נכונה, בהתחשב שלחצי מדינה יש דווקא ממש חרא של מסלול, ממנו נגזרים רווחי העתק של חברות הסלולר. :lol:

נ"ב:

אם חושבים על זה, אז אם אמרתי שלחצי מדינה יש חרא של מסלול, תיאורטית יתכן שלחצי השני בהחלט יש מסלול טוב (כלומר, אם נתעלם מכך שחלק מהחצי הזה זה עובדי מדינה\צבא\בעלי מסלול עסקי). בכל מקרה, הבנת את הרעיון (אני מקווה). :silly:

פורסם
  • מחבר

לא.. אני לא חייל או סטודנט.

יש לי עסק קטן אבל אני לא מעוניין לרכוש חבילות.

בכל מקרה אני מתליל להבין שהממוצע צריך להיות בסביבות 30-35 אג' לדקה ומקסימום 25 אג' לSMS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים