פורסם 2011 בינואר 914 שנים במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין).כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן?לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים?ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון.עצות יתקבלו בברכה.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים לי קרה פעמיים זה אחר זה דיסק קשיח תקול של חברת סאגט...כדאי לאבחן את הבעיה יותר מקרוב.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים יכול בהחלט להיות ספק, כבל דפוק, לוח או מערכת הפעלה דפוקיםהייתי מתחיל מהספק ומבדיקה במחשב אחר
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים לא נראה כמו בעיה ב HD . ביוס כמעט ולא נתקע בגלל HD.גם לא כל כך הגיוני ספק - HD לוקח מעט מאד הספק.לוח אם ? זכרון ?..
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים ספק בעייתי יכול להיות סיבה לבעיות, לא בגלל כמות המתח אלא בגלל מתח לא יציב.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר עדיין לא יצא לי לבדוק,בקשר לחוסר היציבות של הספק, סביר להניח שיש בעיות, והלוח "סופג" אותם, ביחס למנוע של הHDD, בכל מקרה, אני אעדכן כאשר אני אטפל בתקלה, לא יזיק להעשיר במעט את הפורום.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים לא אחי אין קשר לספק זאת בעית הארדיסק כדאי לשמור את כל הקבצים שלך במקום אחר .
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים ^^^^^ +1 אכן, הכי וודאי , זה להחליף ספק כח ולעקוב מה קורה. מן הסתם, זה לא ניתן להיעשות עד עכשיו, אבל כל " תופעה " אכן יכולה להיגרם על ידו , עקב הרבה מאוד משתנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.