עבור לתוכן

מסך בעל רזלוציה של 1440x2560 (ויותר) דורש כרטיס מסך יעודי?

Featured Replies

פורסם

שלום.

נתבקשתי לברר עבור מכר, האם מסך Dell Ultrasharp בעל רזלוציה של 1440x2560 דורש כרטיס מסך יעודי?

למיטב הבנתי (מהפורום המעולה כאן) רזלוציה גבוהה יותר דורשת חומרה חזקה יותר (ככלל).

אם כן - מכיוון שמדובר כאן באמת ברזלוציה גבוהה, האם דרוש כרטיס מסך חזק?

אשמח מאוד לעזרתכם. תודה

פורסם

הכרטיס שלך לא יכול לסחוב משחקים ובטח שלא ברזלוציה הזאת.

אבל לשימושים כללים/משחקים קלים/בינוניים הוא יספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אבל לא הבנתי - איזה כרטיס? אם אתה מדבר על הכרטיס מסך שלי שמצאת במפרט שלי, אני לא מדבר על הכרטיס הזה. כאמור, מדובר במחשב אחר, לא במחשב שלי.

כמובן, אשמח גם לשמוע את הפתרון, ולא רק את הבעיה ;)

תודה שוב

פורסם

תראה כל כרטיס מסך (אפילו מובנה) יכול לפעול ברזולוציה הזאת

אבל הוא לא יוכל להריץ כלום.

רק לשימושים כללים סרטים וכדומה.

מקווה שעזרתי,רום

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לחבר שלך במחשב?

וברור שעבודה ברזולוציה גבוהה-אני משער שחבר שלך לא משתמש במסך רק לאינטרנט,אלא גם לעבודה או משחקים,אז רצוי כרטיס מסך מודרני וחזק-

אם אין לו שימושים כאלה אז...שישאר עם מה שיש לו כרגע .

פורסם
  • מחבר

תודה.

כרגע יש לו כרטיס מסך מובנה של איטל (סדרת ה core 2).

השאלה שלי היא כזאת: האם שימוש בכרטיס מסך מובנה זה מביא לגריעה בביצועים בעת שימוש ברזלוציה זאת?

זאת השאלה שאני מנסה לתת תשובה עליה.

אציין שאותו אדם לא משחק במחשקי מחשב בכלל, אבל בו זמנית הוא אינו מוכן לסבול גריעה בביצועים בעקבות המעבר למסך הגדול יותר.

יכול להיות שהבעיה שלי מגיעה מכך שאני לא מבין את תפקידו של כרטיס המסך על הביצועים הכלליים של המחשב. אבל בגדול, אנחנו לא רוצים שהמעבר למסך חדש תביא להאטה בביצועים הכלליים (הוא מבצע פעולות יחסית פשוטות של אינטרנט, סרטים, עבודה על אקסל, והמון אתרי אינטרנט פתוחים בו זמנית, וכן הלאה).

תודה

פורסם

מבחינת ביצועים..אין הבדל כמעט,לשימושים של חבר שלך.כל כרטיס מסך onboatedלפחות ממה שאני מכיר לא מיועד לרזולוציות גבוהות מאוד,מבחינת ריצוד ואיכות צפייה לאורך זמן

לדעתי הוא לא יחזיק .

פורסם
  • מחבר

תודה

אז אחד אומר כן, השני אומר לא. מה עושים? ;)

אני רוצה לדעת, כי אם צריך לקנות כרטיס מסך יעודי, זה ישפיע על השיקול הכללי של האם לרכוש בכלל את המסך המדובר.

פורסם

הכל עניין בסופו של דבר ,האם אני רוצה לנצל מקסימלי את המוצר שאני קונה,רצוי לוודא איכות אופטימלית שתוכל להנות מהמסך,מבחינת איכות תמונה מיטבית,אם אתה מתכוון לעבוד ברזולוציה מקסימלית של המסך ופורט רחב רצוי שיהיה לך כרטיס יעודי.

פורסם

^ בהחלט. כרטיס מסך ייעודי (אפילו זול) יעשה את העבודה. 210GT בפחות מ-200 ש"ח יהיה טוב.

יש לו גם חיבור HDMI למקרה הצורך.

חוץ מזה הכרטיס onboard עלול להספיק. באיזה לוח אם מדובר?

פורסם
  • מחבר

תודה

סלח לי אבל אני לא זוכר בעל-פה באיזה לוח אם מדובר. אני אוכל לבדוק.

האם היית ממליץ - רק כדי שלא לגרוע מהחוויה - לרכוש כרטיס מסך יעודי בין כה וכה?

פורסם

אם אין שימושים גרפיים אין שום גריעה מביצועים כי אין משהו שצריך ביצועים.

אבל אם מדובר אפילו בסרטים, כדאי לעבור לייעודי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים