פורסם 2011 בינואר 814 שנים איזה מסך עדיף לקנות לשימוש במשחקים?LG W2486L LEDאו את המסך הזה Dell U2311H LCDואם אתם יכולים גם לומר לי למה עדיף את מה שאתם אומרים ובמה הוא יותר טוב?זה ממש חשוב לי כי אני מתכנן לקנות מסך השבוע.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים BAMBUT פותח הדיון ביקש תגובה מנומקת ולא סתם שתזרוק לאוויר בחירה אחת מתוך השנייםואולי פותח הדיון יגלה לנו מדוע הוא מתלבט דווקא בין שני המסכים האלה ?אולי בנימוק נמצא את התשובה
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר אני מתלבט כי במה שאני רואה לפי המפרט של שני המסכים הגעתי למסקנה שה LG בהרבה יותר טוב כי הוא לד FHD ו 2 מילי לשניה.וה DELL הוא לא לד לא FHD וגם לא RHD ו 8 מילי לשניה ואני קראתי בפורומים שה DELL יותר טוב בסך הכל.ואני ישתמש במסך שאני יקנה בעיקר למשחקים ולסרטים.בגלל זה אני שואל פה כי שמעתי שזה פורום של אנשים שמבינים עניין איזה מסך כדי יותר לקנות למה ובמה המסך הזה יותר טוב.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים מחבר הקפצה עברו 24 שעות.בבקשה תעזרו לי אני ממש ממהר בקניית מסך,פשוט אני בלי מסך ואני רוצה לקנות מסך ואני לא יודע איזה.(המסך שאני עכשיו של אחותי והיא צריכה את המחשב,אז אני פעם ב.... במחשב)
פורסם 2011 בינואר 914 שנים אני מתלבט כי במה שאני רואה לפי המפרט של שני המסכים הגעתי למסקנה שה LG בהרבה יותר טוב כי הוא לד FHD ו 2 מילי לשניה.וה DELL הוא לא לד לא FHD וגם לא RHD ו 8 מילי לשניה ואני קראתי בפורומים שה DELL יותר טוב בסך הכל.ואני ישתמש במסך שאני יקנה בעיקר למשחקים ולסרטים.בגלל זה אני שואל פה כי שמעתי שזה פורום של אנשים שמבינים עניין איזה מסך כדי יותר לקנות למה ובמה המסך הזה יותר טוב.לד - חוסך בצריכת החשמל - שום דבר מעבר לזה.הדל הוא גם FHDן 2 מילי לשנייה (מלי מה?) גם לא משנה.לסיכום במשחקים אין הבדל ובשאר השימושים ובמיוחד סרטים הדל לוקח בגדול.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים לד - חוסך בצריכת החשמל - שום דבר מעבר לזה.הדל הוא גם FHDן 2 מילי לשנייה (מלי מה?) גם לא משנה.לסיכום במשחקים אין הבדל ובשאר השימושים ובמיוחד סרטים הדל לוקח בגדול.זמן התגוב הגבוה של הדל לא יגרום למריחות בסרטים והאם גם בסרטים הדל עדיף?
פורסם 2011 בינואר 914 שנים מחבר מה שאני יותר מחפש במסך שאני יקנה זה שהוא יהיה מצויין למשחקים,גם לסרטים אבל בעיקר למשחקים.אז איזה סוג עדיף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.