פורסם 2011 בינואר 814 שנים כל אנשי הקשר שלי נמצאים על ה-outlook כעת קניתי מחשב נוסף ואני מחפשת אופציה להעתיק את כל אנשי הקשר ל-outlook במחשב השני. יש תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?
פורסם 2011 בינואר 814 שנים כן יש - OUTLOOK.פשוט מייצאים את אנשי הקשר לקובץ, מעתיקים אותו למחשב השני ושם עושים ייבוא.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר GIMEL היקר - כאשר אני לוחצת על יבוא ויצוא (תחת הלשונית קובץ) יש לי כמה אופציות ביבוא ואופציה אחת לייצוא.אני לוחצת על האופציה היחידה ליצוא ואז הוא שואל אותי לאיזה סוג קובץ לייצא. לחצתי על יצוא לקובץ אקסל אבל הבעיה שאין לי בין כל אפשרויות היבוא לייבא מקובץ אקסל - מה עושים?
פורסם 2011 בינואר 814 שנים תבחרי באופציה ייבוא מתוך תוכנית או קובץ אחרים,ולאחר מכן הוא ייתן לך אופציות נוספות כשאחת מהן היא קובץ אקסל.זה נכון בכל מקרה לאופיס 2007. אם יש לך אופיס ישן יותר אני מקווה שזה אותו עיקרון
פורסם 2011 בינואר 914 שנים לשאלתך (ואני יוצא מנקודת הנחה שאת לא עובדת מול שרת EXCHANGE ) פשוט תאתרי את הקובץ PST ותעתיקי אותו למחשב השניכמו כן ייצוא זה רעיון לא רעכמו כן את יכולה להעביר לתצוגה של PHONE LIST ולעשות COPY PASTE ל-אקסלובנוסף ובלי שום קשר את יכולה גם להעתיק NK2 (השלמה אוטומטית של כתובות) - לבד או באמצעות התוכנה (הנהדרה)http://www.nirsoft.net/utils/outlook_nk2_edit.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.