עבור לתוכן

העברת בעלות של מספר בסלקום

Featured Replies

פורסם

היי לכם,יום שני אני יהיה כבר בסלקום ויסגור איתם סיפור,בינתיים אני צריך יעוץ אם אפשר לעשות את זה בכלל או לא.

אז כרגע יש לי K610,אבא שלי משלם עליו.

מה שאני רוצה בעיקרון זה אך ורק לקחת את המספר ולעשות חבילה חדשה של מסלול חיילים עם פלאפון חדש וכל הדברים הנלווים.

וכמו כן המספר הזה על חשבון אבא שלי הוא משלם את זה,אני רוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלי שאני אשלם אותו.

2 הדברים האלה אפשריים?

ואני יודע שזאת שאלה כללית,איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לאחד שהוא כמה חודשים לפני גיוס?

פורסם

עשיתי את זה באורנג' - אין סיבה שלא יהיה אפשרי גם בסלקום, רק אל תשכח ששניכם צריכים לבוא לשם (יפוי כח לא מספיק, לפחות באורנג')

בכללי - תפתח חשבון בנק איפה שנוח לך להגיע/שיש שעות פתיחה שנוחות לך - גם ככה בחשבון חייל לא לוקחים עמלות, ההבדל המשמעותי היחיד שאני מכיר הוא שבבנק הפועלים נותנים לך כרטיס אשראי עם 8 ספרות (שאתה לא יכול להשתמש בו באינטרנט) ובבנק לאומי נותנים לך כרטיס אשראי עם 16 ספרות (שאפשר לקנות בו באינטרנט) לא יודע לגבי שאר החברות, אבל - אם זה הסיבה היחידה לבחור בנק מסויים שלא נוח לך להגיע אליו - תזכור שאתה תמיד יכול לקחת כרטיס אשראי לא מהבנק שלך ושכן יהיה לך אפשרות לקנות באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

לאומי יותר קרוב לי לבית,אז הוא היה בעדיפות ראשונה אצלי.

יש איזה מתנות שהם צריכים לתת לי או משהו כזה?(או שזה מסתכם באיזה תיק של הבנק או עט? ''מהודר'')

פורסם
  • מחבר

אוקי קודם כל פתחתי חשבון בנק חיילים בלאומי,הכל טוב ויפה יביאו לי את הכ.א ביום שני הבא.

אחרי זה הייתי אצל סלקום,הפקידה שמה עושה לי,אתה לא יכול לקחת קודם כל פלאפון כי אתה צריך טופס של הוראת קבע,אוקי נגיד.

הבעיה הבאה היא שהיא עושה לי גם שאני לא יכול לקחת תסמסונג גלאקסי בהוראת קבע אלה רק דרך כ.א(ולא כ.א דירקט כמו שהבנק אמור לתת לי),משמע אני תקוע,היא אמרה לי שאפשר לקחת רק מכשירים אחרים כמו המיילסטון ההוא של מוטורולה,מה זה עוד פעם הדברים האלה?

מה אתם אומרים כדאי ללכת לאורנג' וזהו?(אם אני רוצה להשאר עם אותו מספר,מה הפרצדורה לגבי זה?)

פורסם

אתה אמור לקבל כרטיס אשראי רגיל לא דירקט.

אתה יכול (ואני ממליץ על כך) לקנות את המכשיר מחנות פרטית ולא מהחברה.

אם אתה רוצה לעבור לחברה אחרת פשוט תיכנס למרכז שירות של החברה ותוך חצי שעה (לא כולל הזמן בתור) תצא עם אותו מספר בחברה החדשה.. אתה לא צריך בכלל לדבר עם החברה הישנה שלך, אני עברתי מאורנג' לפלאפון, חוץ מסמס מאיים (משהו בסגנון, "קיבלנו בקשה להעברת בעלות על הקו, על מנת למנוע תשלומי יציאה גבוהים התקשר ל*054") שהם שלחו לי באמצע החתימות עם פלאפון בכלל לא דיברתי עם אורנג'..

אבל עכשיו שאני חושב על זה, יש לך באמת בעיה, רוב הסיכויים שהמסגרת של הכרטיס אשראי שלך לא מספיקה לקנות את הגאלקסי... אם היא לא מספיקה, גם אם יש לך את כל הכסף בבנק אתה לא תוכל לקנות אותו, אולי תוכל לשכנע את החברה להשתמש בהוראת קבע אבל לא בטוח, הם טיפה גמישים לגבי זה, אבל לא לכל הלקוחות.. מה שאתה כן יכול זה או לשלם במזומן (לפחות חלק מהסכום - עד שתרד מתחת למסגרת שלך) או לשלם דרך הכרטיס של ההורים ולשלם להם את הכסף.

או אפשרות שלישית - וממש לא ממולצת אם אתה לא גם ככה רצית לעשות את זה - לפתוח כרטיס אשראי חוץ בנקאי ולשלם בשני הכרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים