פורסם 2011 בינואר 714 שנים שלום,אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID?אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!
פורסם 2011 בינואר 714 שנים תנסה להשתמש במאיץ הורדות אם אתה לא משתמש, זה גם הרבה יותר נוח, פשוט מדביקים את כל הלינקיםהינה כמה מאיצים: Internet download managerflashgetDAP
פורסם 2011 בינואר 714 שנים יש גם את JDOWNLOADER שהוא מצוין לדעתי.אפשר להגדיר לו גם סיסמאות לקבצים דחוסים ופרישה אוטומטית שלהם.הוא גם בודק לבד אם הלינקים לקבצים תקינים לפני שהוא מתחיל להוריד.FLASHGET קצת בעייתי. קרה לי הרבה פעמים שהוא השחית קבצים בגלל הפיצול שלהם בהורדה.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר אני עם JDOWNLOADER ועובד מצויין, תודה!בנוסף, שעשיתי את החשבון אז קיבלתי 150GB וגם 505נק' לניצול בGBים.ביחס של 2.8 נק' לג'יגה.מה שיותר בעייתי הוא שהמנוי לחודש, למרות שחשבתי שהוא בלי הגבלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.