פורסם 2011 בינואר 614 שנים כפי שזכור לכם אני מארגן קניה קבוצתית של RB3לאחר שקיבלתי בפרסום התענינות הרבה תגובות על עניין במשחק ובכלים החלטתי לארגן מה שאני יכולאך כפי שכולנו יודעים היבוא של RB3 חטף בעיות גדולותמלבד אינגויסטיק שמוכרת את הכלים במחיר גבוהה מידי לדעתיואנדרדוג שקיבלו רק מספר כלים ספורים של קלידים לPS3 וגם הם אזלושום חנות לא הצליחה לייבא את המשחק ועכשיו הכל השתנהאני דיברתי אם החנות PCGAMES שכפי שידוע בארץ מחזיקה גם במחירים הנמוכים ביותר בכללי בין חנויות המשחק בארץוהם אמרו לי שמתוכנן להגיע משלוח של כל הכלים לPS3 ולXbox 360והוא מתוכנן להגיע בקרוב מאוד ( 2-3 ימים לאחר סיום שביתת הנמל )קיבלתי מיהם את המחירים והם ללא ספק המחירים הכי זולים שתמצאו בארץזה ההזדמנות להשיג את הכלים והמשחק במחיר מוזלעל מנת להשתתף בקניה הקבוצתית תשאירו הודעה אם כלים שאתם מעונינים ו\או משחק ודרך ליצור אתכם קשור והאם אתם מעונינים לאסוף את המוצר מהחנות או לעשות משלוחבתחתית ההודעה מוצגת רשימת מחירים שהאתר הביאככה שמי שמעוניין לקנות את הכלי\משחק צריך להתחייב לשלם את המחיר שרשום שםכמובן צריך לציין שבגלל שהאתר הוא אתר חנות אינטרנט, אך עדין ניתן לשלם בדרכים שאינם כרטיסי אשרימשלוח:מסיבה שזו חנות אינטרנט הם עושים משלוחים לכל הארץהחנות מחזיקה משלוחים בחינם למעונינים משלוחים מיוחדים שעולים יותראך צריך לדעת שהמחיר הוא כולל משלוח במקרהבמקרה והקניה היא מעל 400 הוא גם כולל משלוח של דואר שליחיםבמקרה והקניה היא מעל 650 הוא בכלל גם משלוח של UPS- מי שאין לו את הסכום שרשום שם שלא יציע -זכרו: כמה שיותר כלים ומשחקים נקנים ככה ההנחה הסופית תהיה יותר זולה רשימת מחירים:PS3:משחק:Rock Band 3 ( Game Only ) - 259מארז של משחק + כלי:Rock Band 3 Wireless Keyboard + Rock Band 3 (המשחק רוק באנד 3 + הקלידים האלחוטיים) - 649כלים:Rock Band 3 Wireless Fender Precision Bass Controller - Metal Blac 460Rock Band 3 Wireless Fender Stratocaster Guitar - Cherry 320Rock Band 3 Wireless Pro-Drum and Pro-Cymbals Kit 629Rock Band 3 Wireless Fender Mustang Pro-Guitar Controller - Red 720Rock Band 3 Wireless Telecaster PE Guitar Controller - Light Blue 470Rock Band 3 Wireless Keyboard 374Rock Band 3 Microphone for X360 and PS3 129אביזרי תמיכה:Rock Band 3 miniKeyboard Stand 129Rock Band 3 Guitar Triple Tree Stand 129Rock Band 3 Microphone Stand 125Rock Band 3 Drum Pedal 125Rock Band 3 MIDI PRO-ADAPTER 125Xbox 360:משחק:Rock Band 3 PAL+NTSC ( Game Only ) - 299Rock Band 3 NTSC ( Game Only ) - 299מארז של משחק + כלי:Rock Band 3 Wireless Keyboard + Rock Band 3 629כלים:Rock Band 3 Wireless Pro-Drum and Pro-Cymbals Kit 629Rock Band 3 Wireless Fender Stratocaster Guitar - Black 329Rock Band 3 Wireless Keyboard 379Rock Band 3 Wireless Fender Precision Bass Controller - White 460Rock Band 3 Wireless Fender Mustang Pro-Guitar Controller - Red 729Rock Band 3 Wireless Telecaster PE Guitar Controller - Light Blue 479Rock Band 3 Microphone for X360 and PS3 129אביזרי תמיכה:Rock Band 3 miniKeyboard Stand 129Rock Band 3 Guitar Triple Tree Stand 149Rock Band 3 Microphone Stand 125Rock Band 3 Drum Pedal 125Rock Band 3 MIDI PRO-ADAPTER 125* מנהלים, אני מבקש ליצור קשר במידה והפרסום אינו לטעמכם, אני המארגן של הקניה הקבוצתית ולא עובד תחת PCGAMES
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים אף אחד לא מעונייןמעדיפים את הערכה של Band heroיש התארגנות לקניה קבוצתית ב 50 אחוז הנחהלערכה ל PS3וערכה ל Xbox 360אם יתארגנו 50 יחידות , המחיר ליחידה יהיה 600 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.