עבור לתוכן

נישרף סלוט של כרטיס מסך.מה עושים?

Featured Replies

פורסם

יש משהו לעשות או ש"כל הזין"

פורסם

אם אתה בטוח שהחריץ באמת תקול אפשר לנסות למצוא מה מקור הבעיה (קבלים נוזלים, בעיות כלליות במערכת החשמל או כל סיבה אחרת).

אם מדובר בהחלפת רכיב כמו קבל תוכל בטח למצוא אלקטרונאי שיעשה את זה, אבל אם אין לך את הידע או הכלים (מלבד לבצע בדיקה חזותית מהירה לאיתור קבלים נפוחים/נוזלים) כדי לבדוק משהו כזה, אז באופן עקרוני אין פה יותר מדי מה לעשות.

אני מניח שאין לך אחריות, ובמקרה כזה, צריך לבחון רכישה של לוח חלופי/מכירת שאר החומרה הקיימת ושדרוג פלטפורמה.

פורסם
  • מחבר

כשהכרטיס מחובר לשם אז הלוח לא "עושה" אפילו בוט.לא בודק זכרונות ולא כלום,רק המאווררים עושים רוח.אז אני משתמש בסלוט השני שהוא קטן וה260GTX לא נכנס לשם.ואני משתמש ב8800GTS הישן שנכנס לשם בלחץ והסירקולציה של האוויר בקנטים,-הטמפ' קבועה על 90 מעלות

קיים בשוק איזהשהוא חיבור חיצוני,כמו לדיסק קשיח?

פורסם

יש לך שני חריצי PCI-Ex16 בלוח? אם כן, בדקת את הכרטיס השני (ה-8800GT) בחריץ הראשון?

מה זאת אומרת החריץ קטן? החיבור עצמו או שפשוט הכרטיס לא נכנס לשם בגלל שיש רכיבים אחרים שמפריעים מבחינה פיסית?

פורסם
  • מחבר

יש לך שני חריצי PCI-Ex16 בלוח? אם כן, בדקת את הכרטיס השני (ה-8800GT) בחריץ הראשון?

מה זאת אומרת החריץ קטן? החיבור עצמו או שפשוט הכרטיס לא נכנס לשם בגלל שיש רכיבים אחרים שמפריעים מבחינה פיסית?

בדקתי בחריץ הראשון(LOL אני אשתמש במילה סלוט,חריץ מביא קונוטציות אחרות....).בכול אופן הכרטיס לא עובד שם.

והסלוט קטן הכוונה היא שיש דברים שמפריעים שם,כל המארז קטן שם.

פורסם

אל תצטט בבקשה הודעות שמעליך, זה לא מוסיף לסדר של הדיון וברור שהגבת להודעה שמעליך.

תנסה לבדוק את הכרטיס החשוד כתקול בחריץ השני או את הכרטיס השני בחריץ החדוש כתקול. כך תוכל לוודא מי מביניהם גורם לבעיה.

אם יש לך חריץ PCI-Ex16 נוסף לא צריכה להיות לך בעיה מיוחד. תנסה לסדר כבלים במארז וכו' כדי לאפשר לכרטיס להיכנס (אלא אם כן יש ממש מבנים על הלוח כמו צלעות קירור, קבלים וכו' שמפריעים לו להיכנס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים